Budescu, la un pas de revenirea la FCSB! Becali confirma: "Am vorbit cu el aseara! Cred ca va veni la noi!"

FCSB - Mlada Boleslav din turul 3 preliminar Europa League e in direct la PROTV, joi, 21:30! 

Constantin Budescu ar putea reveni la FCSB. Gigi Becali a anuntat ca a discutat aseara cu mijlocasul, iar acesta i-a cerut o saptamana in care sa isi rezolve situatia cu clubul arab. Budescu a plecat de la Al Shabab dupa ce si-a reziliat unilateral contractul, motiv pentru care sunt anumiti pasi administrativi de urmat.

"Am vorbit cu Budescu aseara. Cred ca va veni la noi. Mi-a zis sa-l las 5-6 zile sa-i zica avocatii ce trebuie sa faca. El si-a reziliat unilateral contractul si trebuie sa discute cu avocatii", a declarat Gigi Becali la ProX.

Ce salariu ii poate oferi FCSB
 

Mingea este acum in terenul jucatorului. Ajuns la 30 de ani, Budescu spera sa mai prinda un ultim contract avantajos din punct de vedere financiar "in afara", insa daca nu va primi o oferta la nivelul celei din Arabia Saudita, FCSB este o varianta demna de luat in calcul.

In momentul in care a plecat din Romania, FCSB ii oferea un salariu de 25.000 de euro, suma pe care Gigi Becali i-o poate oferi si acum. Mai mult, avand in vedere situatia echipei si a lotului, patronul FCSB ar putea plusa si ar putea urca oferta pana la 30.000 de euro.

La sfarsitul lui iunie 2018, Budescu a semnat pe 3 ani cu Al Shabab, care era antrenata atunci de Marius Sumudica. FCSB s-a ales cu 3 milioane de euro in schimbul sau.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Comitet pentru monitorizarea posibilelor infecţii cu noul coronavirus la MS. Un bărbat a murit de gripă la Sibiu
BRAT