Becali, gata sa dea 13 milioane de euro pe Ianis! Ar fi bomba SECOLULUI in Liga 1: Planul ca sa-l aduca

Becali recunoaste ca viseaza in secret la transferul lui Ianis Hagi. E gata sa dea o suma uriasa in schimpul pustiului de la Viitorul.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2019, 12:12
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2019, 15:07

Becali e gata sa-i ofere pe loc 3 milioane lui Gheorghe Hagi si sa-i faca lui Ianis un contract unic in istoria fotbalului: titular in toate meciurile si interzis la schimbari!

Asta nu e tot! Becali e sigur ca-l poate vinde pe Hagi Jr. cu 50 de milioane dupa numai un an la FCSB. E gata sa-i plateasca atunci alte 10 lui Hagi. Suma de transfer a lui Ianis ar urma sa ajunga la nu mai putin de 13 milioane, asigura Becali.

"Ianis e copilul lui Gica, e averea lui. Eu daca-l iau maine pe Ianis, il pun direct capitan. Stiti de ce? Ianis are personalitate de capitan! Ianis e chiar mai bun capitan decat tatal lui. Deci daca l-as lua, direct capitan! El poate sa conduca echipa din teren. Mai bun capitan ca toti capitanii pe care-i am eu la ora asta e Ianis! Asa-l vad eu! Nu am discutat niciodata cu Gica de un eventual transfer. Am vorbit, asa, in gluma. Eu cred ca in Belgia sau in alta parte, unde merge, poate sa dea si chix.

Trebuie sa faci pasii corecti. Urmatorii pasi pentru Ianis cred ca ar trebui sa fie Romania, o echipa mare. Ianis e prea valoros, nu imi mai permit sa-i zic ceva lui Gica. Gica stie, daca ar vrea mi-ar spune sa-l aduc la mine. Daca ar accepta Gica, as pune clauza: joaca titular meci de meci, in contract. Sau ca nu poate fi schimbat! Nu vreau sa vorbesc mai mult. Daca pleaca de la Viitorul, costa 3-4 milioane. 3 milioane! De la Steaua, iau 40-50! Atat iau eu pe el. Lui Gica ii dau 3 si cu 20% din 50, adica ii mai dau 10. Deci 13 milioane! La Viitorul n-are cu cine sa joace. Valoarea lui Ianis e prea mare ca sa poata juca la Viitorul. Are valoare prea mare si fata de Dragus, si fata de toti. Trebuie sa ai cu cine sa joci daca esti Ianis", a spus Becali la PRO X.

IANIS, GOL MONDIAL CU CRAIOIVA! VEZI AICI CUM A MARCAT!

CITESTE SI

Modifică setările cookies