Gigi Becali Alexandru Cretu FCSB Florin Stefan Superliga

Becali a intrat in direct si a anuntat primele doua transferuri la FCSB: "Am dat OK-ul pentru astia doi si mai vreau unul!"

Gigi Becali a intrat in direct dupa ce Clujul si-a asigurat un nou titlu in Liga 1. A vrut sa-si felicite adversara si sa anunte ce urmeaza la FCSB.

Abel Lorin
Data publicarii: Marti 18 Mai 2021, 23:38
Data actualizarii: Miercuri 19 Mai 2021, 16:15

Becali a acceptat contractele solicitate de Alexandru Cretu si Florin Stefan. Ambii sunt liberi de contract dupa ce au plecat de la Maribor (Slovenia), respectic Sepsi. Gigi anunta ca mai vrea un fotbalist de la Botosani, caruia a refuzat sa-i dezvaluie identitatea.

"Am dat OK-ul si pentru Cretu si pentru Florin Stefan de la Sepsi. Si-mi place inca unul de la Botosani. Vreau sa-l iau, da. Cred ca il iau, nu stiu. O sa luam 4-5 jucatori! Ce rost are sa spun? O sa vedem. Nu e Chindris. O sa luam 4-5 ca nu poti sa iei campionatul cu copiii. Trebuie sa ai jucatori... Daca iau campionatul, iau si mai multi bani. De 5 ori mai multi", a spus Becali la Digisport.

Gigi crede ca victoria CFR-ului in lupta pentru titlu e meritata si anunta ca maturitatea jucatorilor de la Cluj a facut diferenta.

"Sa facem o comparatie intre meciul nostru cu Clinceni si meciul CFR-ului din seara asta. Am avut 1-0 si am primit doua goluri de la Clinceni, echipa mult mai slaba ca Botosani. Ei au marcat un gol si dupa aia au dat razboi. Merita campionatul, eu ii felicit. Lupta, nu te lasa sa te apropii de poarta lor. Razboiul, asta e la fotbal. Cand a venit presiunea, emotia, s-a intamplat ce s-a intamplat. Nu ai cum sa iei titlul cand iti da Clinceni doua goluri si te mai si domina. N-ai cum sa iei titlul.

Nu stiu cand mai iau titlul. Eu vreau milioane, ce sa fac? O sa cumpar si eu 2-3 fotbalisti de 26-28 de ani. Inca nu-i stiu. Dar trebuie sa luam chiar 3-4 fotbalisti. CFR a luat jucatori, sa fie sanatosi, ii felicit. Si norocul face parte din fotbal. S-a jucat fotbal frumos, a fost arbitrul de partea Botosaniului... Dar un gol ca ala dat de Burca n-am vazut in viata mea! In ultima etapa, la Cluj, noi aveam vreo sansa cu ei? N-aveam, nu! N-aveam! Si la anul o sa batem CFR, cand vrem. Dar cand exista emotie, jucatorii nostri tremura. Sunt copii!", a comentat Becali.

Modifică setările cookies