anamaria prodan Vasile Miriuta Superliga

Antrenorul Vasile Miriuta ofera prima reactie dupa ce Anamaria Prodan a preluat Hermannstadt: "Toata lumea e fericita! Marti intra banii!!!"

Vasile Miriuta a primit asigurari din partea Anamariei Prodan ca va ramane in continuare la carma echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iunie 2020, 18:57
Data actualizarii: Miercuri 03 Iunie 2020, 23:36

Vasile Miriuta o pregateste pe Hermannstadt din luna ianuarie a acestui an si spune ca a primit asigurari din partea Anamariei Prodan ca va ramane in continuare antrenorul echipei.

Miriuta a confirmat si el semnarea actelor si a dezvaluit ca Anamaria Prodan va pune umarul pentru a plati restantele la echipa:

"Suntem aici la stadion, toata lumea e fericita. Eu sunt antrenor, nu stiu cate procente au luat. Pe ei trebuie sa ii intrebati. Au avut o intalnire, s-au parafat niste acte. Mai multe nu stiu.

Am avut o discutie (n. r. despre postul de antrenor al echipei) si cu Ana si cu patronii si nici nu s-a pus problema.

Nu m-am intalnit cu Laurentiu de trei ani si chiar mi-a fost drag sa il vad. A venit si el pana aici si am stat la o cafea impreuna.

Vine Reghe din Emirate sa antreneze? Le are pe ale lui acolo la echipa.

Chiar s-au promis ca pana marti se vor achita niste restante si important e acum sa dam drumul ca sa ne salvam, pentru ca asta e obiectivul. Ana cu patronii care mai sunt au dat asigurari ca pana marti se vor achita niste restante", a spus Vaslile Miriuta la Digi Sport.

CFR Cluj - Hermannstadt, sambata, de la ora 18:00

 

Antrenorul sibienilor a confirmat si un amical de lux pe care il va disputa echipa inainte reluarii Ligii 1. Hermannstadt va merge in deplasare la Cluj pentru a juca un meci cu echipa lui Dan Petrescu:

"Jucam cu CFR sambata de la ora 18:00 la Cluj. Cu ei am pastrat o relatie buna, chiar daca nu mai sunt antrenor. Avem un amical bun sambata", a mai spus Vasile Miriuta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!