Antrenor DIN LA LIGA pe lista lui Dinamo! Contra ar avea zilele numarate dupa seria DEZASTRUOASA de la preluarea echipei

Antrenor DIN LA LIGA pe lista lui Dinamo! Contra ar avea zilele numarate dupa seria DEZASTRUOASA de la preluarea echipei

Dinamo are 5 infrangeri in 7 meciuri cu Contra pe banca. Relatia dintre antrenor si sefii spanioli s-a deteriorat in ultimele saptamani.

Rezultatele modeste si promisiunile neonorate ale conducatorilor l-au indepartat pe Contra de partea spaniola. Mesajul sau de dupa infrangerea cu Sepsi a fost clar: "Am vorbit cu directorul sportiv Rufo Collado, i-am spus ca sunt la dispozitia clubului. Daca raman, voi juca mai mult cu copiii, unii dintre jucatorii nostri nu pot sa faca o preluare, nu au personalitate, sunt lucruri pe care nu le inteleg."

Conform gsp.ro, ibericii au deja o varianta pentru inlocuirea lui Contra: e vorba despre Jose Luis Oltra, fost antrenor in La Liga!

Antrenorul de 51 de ani a lucrat la echipe ca Levante, Deportivo, Almeria, Cordoba sau Granada si este un apropiat al patronului Cortacero. La Cordoba, Oltra l-a antrenat pe Florin Andone, cu care a si avut un conflict din cauza despre care presa spaniola a scris pe larg.

VIDEO PROTVPLUS.RO

BOR, despre scandalul cărților de identitate: Noțiunea artificială de gen o înlocuiește abuziv pe cea firească de sex
BRAT
Modifică setările cookies