Cati bani vor incasa jucatorii lui Sepsi pentru victoria cu Dinamo: "La meciurile importante premiile echipei se dubleaza!"

Cati bani vor incasa jucatorii lui Sepsi pentru victoria cu Dinamo: "La meciurile importante premiile echipei se dubleaza!"

Sepsi a castigat cu 2-0 in fata lui Dinamo intr-un meci din etapa a opta a Ligii 1. 

Dinamo trece printr-o perioada grea. Echipa a inregistrat 4 meciuri consecutive fara victorie, iar banii de la investitorii spanioli inca nu au sosit. Daca echipa din Stefan cel Mare inca isi asteapta banii, jucatorii lui Sepsi sunt recompensati pentru performantele din Liga 1. Laszlo Dioszegi, fintatatorul covasnenilor, a dezvaluit ca jucatorii vor primi 900 de euro pentru un meci castigat, dar pentru cele 3 puncte obtinute cu Dinamo, suma se va dubla. Astfel, toti jucatorii care au luat parte la triumful in fata "cainilor" vor primi 1800 de euro de fotbalist. 

"Jucatorii trebuie sa fie motivati ca sa dea totul pe teren. Consider ca la meciurile importante premiile echipei se dubleaza. Primele sunt mai mari. Cred ca mai bine dam un salariu mai mic si dam prime de victorie. In mod normal, primesc 900 de euro pentru un meci castigat. Totusi, pentru victoria cu Dinamo vor lua dublu", a declarat Laszlo Dioszegi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vaccinul dezvoltat de Moderna, eficiență de 93% la șase luni după a doua doză. Anunțul companiei
BRAT
Modifică setările cookies