Liga 1

EXCLUSIV: Contra e si LUNI antrenorul lui Dinamo! Decizia antrenorului dupa sedinta care a tinut ORE in sir! Spaniolii nu vor sa-i dea NICIUN BAN

Intre Cosmin Contra si conducerea spaniola de la Dinamo a intervenit o ruptura iremediabila!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Noiembrie 2020, 17:11
Data actualizarii: Duminica 15 Noiembrie 2020, 23:52

23:20 Din informatiile obtinute de www.sport.ro, Contra va conduce luni antrenamentul lui Dinamo. Partile n-au ajuns inca la un acord in privinta rezilierii. In cel mai scurt timp va exista o noua runda de negocieri. Nici Contra, nici Dinamo nu doresc sa continue colaborarea.

20:21 Contra e gata sa plece de la Dinamo si cere doar ca sefii sa-i achite salariile pentru cele doua luni in care a fost sub contract cu clubul. Cortacero refuza si vrea ca ruptura sa se produca fara plata niciunui ban! Conform Gazetei Sporturilor, favorit sa-l inlocuiasca pe Contra este Lucas Alcaraz, care ultima data a pregatit-o pe Albacete. Alcaraz a trecut in cariera pe la echipe ca Granada, Almeria, Huelva, Santander sau Real Zaragoza.

17:11 Contra vrea sa plece. Nici spaniolii nu se opun. Chiar acum are loc intalnirea decisiva dintre antrenor si iberici. La sedinta participa Rufo Collado si Pablo Cortacero. Patronul nu e in tara, dar e implicat in discutie. Alaturi de Contra, va pleca tot staff-ul sau. Si preparatorul fizic George Neagu, pentru Contra a insistat, va parasi echipa si va merge, cel mai probabil, la Astra. Neagu nu vrea sa ramana, desi spaniolii ar vrea sa-l pastreze.

Cortacero a dat asigurari in club ca cei 400 000 de euro promisi inca de acum cateva saptamani vor intra in conturi. Suma va fi folosita la plata salariilor pe luna in curs. Mai mult, investitorul a plusat si a spus ca va face o infuzie de capital de cel putin 3 milioane de euro in perioada urmatoare!

CITESTE SI

Modifică setările cookies