Dario Bonetti Cornel Dinu DDB Dinamo Liga 1 Superliga Bonetti, criticat înaintea debutului noului sezon! "Faptul că n-a antrenat, n-a găsit pe nicăieri prin Italia, spune foarte multe de la sine"

Bonetti, criticat înaintea debutului noului sezon! "Faptul că n-a antrenat, n-a găsit pe nicăieri prin Italia, spune foarte multe de la sine"

Dinamo o întâlnește pe FC Voluntari, luni, de la 20:30.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 11:02
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 11:06

Dario Bonetti a mai pregătit-o pe Dinamo în trecut, iar acum se pregătește de o nouă aventură pe banca formației din Ștefan cel Mare. Totuși, Cornel Dinu nu vede cu ochi buni această mișcarea a faniilor din DDB, invocând lipsa de activitate a tehnicianului italian din ultimii ani.

"Aici de foarte mulţi ani este un fenomen. Este pohta ce-am pohtit. Sunt câţiva conducători de la PCH care sunt pasionaţi. Una e să simpatizezi o echipă şi alta e să o conduci şi se mai întâmplă ceva. S-au folosit cei care răspund la convenţiile chilipirurilor unora din tribună care conduc echipa.

Domne’, un antrenor se vede în timp. Convingerea mea este că un antrenor care n-a putut să-şi găsească locul prin Italia de atâta timp şi la Dinamo a stat destul de puţin timp, s-a bucurat de un miracol, cel de la Liberec, care lucururi de asemena manieră se întâmplă rar. Faptul că n-a antrenat, n-a găsit pe nicăieri prin Italia, spune foarte multe de la sine.

E foarte greu pentru Dinamo, jucătorii pleacă, sunt foarte multe lucruri de plătit. A fost o întreagă comuniune, într-o parte cei 15.000 care sunt de iubit şi admirat, şi care au ajutat financiar, şi au fost 3-4 ca de obicei care şi-au făcut poftele. Sunt şi suporteri, dar nu în esenţa în care să conduci clubul şi de aici greşesc, inclusiv aducerea lui Bonetti la Dinamo.", a declarat Cornel Dinu, pentru Realitatea Sportivă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!