Becali vs. Armata! ULTIMA ORA: AMANARE in cazul procesului de 37 de milioane dintre Becali si CSA Steaua

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Martie 2018, 18:19

Tribunalul Bucuresti este asteptat sa dea decizia in dosarul in care CSA Steaua ii cere lui Becali despagubiri de 37 milioane euro.

UPDATE: Tribunalul Bucuresti a amanat pronuntarea in procesul prin care Armata  ii cere lui Becali despagubiri in valoare de aproximativ 37 milioane euro pentru data de 21 martie. Decizia nu va fi definitiva si va putea fi atacata.


Magistratii Tribunalului Bucuresti ar putea pronunta astazi decizia in procesul intentat de CSA Steaua, prin juristul Florin Talpan, lui Gigi Becali. Armata ii cere patronului FCSB suma de 37 de milioane de euro, sub forma unor despagubiri pentru folosirea ilegala a marcii Steaua timp de mai bine de un deceniu.

CSA Steaua a reusit sa ii interzica lui Becali, printr-o decizie judecatoareasca, sa mai foloseasca marca Steaua, fortandu-l sa schimbe numele echipei sale in FC FCSB.

De cealalta parte, judecatorii au respins pana acum cererea lui Becali de a anula marca Steaua inregistrata de Armata, precum si solicitarea acestuia de suspendare a executarii dentintei date de Curtea de Apel in 2016.

CSA Steaua a evaluat prejudiciul cauzat de folosirea "abuziva si cu rea-credinta" a marcii Steaua de catre Becali la aprpximativ 37 milioane euro.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies