Becali, FURIOS cand a auzit: "Cum sa nu-l chemi?! Pai, e de Barcelona si Real Madrid!" Jucatorul cu care simte ca va da o SUPER LOVITURA

Becali e din nou suparat din cauza selectiei de la nationala.

"Contra a gresit cu Pantiru" - spune Becali. Seful FCSB e convins ca Romania se va califica totusi la Euro 2020.

"Sa dea Dumnezeu sa ne calificam. Cred ca Dumnezeu ne va ajuta, nu Contra. Am o presimtire, asa, ca suntem destul de amarati...", a spus Becali.

Patronul FCSB a vorbit despre jucatorii echipei sale care lipsesc de la nationala. Pantiru e fotbalistul pe care crede ca selectionerul n-ar fi trebuit sa-l omita sub nicio forma.

"Tanase... o fi cum o fi. Ii are Contra pe Budescu, pe Mitrita, pe Florinel Coman. Sunt atatia atacanti! Putea sa-l ia si pe Tanase, chiar daca nu-l baga. Dar fundas stanga... O sa vedem peste un an sau doi, pe fapte! Poate mai gresesc, dar sa vedem daca sunt eu prost sau daca toti din fotbalul romanesc sunt prosti toti! Cu parerea putem sa ne dam toti. Pantiru e cel mai bun din toata Europa. Daca imi dai toti fundasii stanga, eu il aleg pe Pantiru. O sa se demonstreze intr-un an si jumatate, maximumn doi.

Pantiru va pleca pentru zeci de milioane. Nu stiu, 10, 15, 20. El atat face si acum, dar lumea nu-l stie. Atatia bani o sa iau pe el. Daca la 24 de ani poate sa fie la Real sau Barcelona, inseamna ca la 23 putea sa joace in nationala Romaniei. M-ati vazut vreodata sa exagerez asa cu vreun jucator? Nu! De Morutan am spus ca va fi cel mai bun transfer. Dar nu am spus ca acum este, cum zic de Morutan. De Morutan nu zic, ca-l tin si eu rezerva. Pantiru e titular si e robot, nu stie sa se opreasca! Pantiru si dribleaza!", a spus Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Patronii afacerilor de pe litoral au luat măsuri fără precedent. Ce trebuie să știi dacă vrei să mergi la mare
BRAT