Raspuns DIRECT pentru Becali: "Nu se pune problema ca Budescu sa ajunga la FCSB! Mai ales la FCSB!" Dani Coman, surprins: "Ma asteptam sa fie interesat de alti jucatori de la noi!"

Raspuns DIRECT pentru Becali: "Nu se pune problema ca Budescu sa ajunga la FCSB! Mai ales la FCSB!" Dani Coman, surprins: "Ma asteptam sa fie interesat de alti jucatori de la noi!"

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa-l readuca pe Constantin Budescu.
 

Becali a declarat in direct la ProX ca vrea sa-l aduca pe Budescu de la Astra, insa vrea ca acesta sa joace exclusiv atacant.

Dani Coman, presedintele Astrei, spune ca nu se pune problema ca magicianul Astrei sa revina la FCSB. Nici acum, nici in viitor. Coman a fost surprins de anuntul patronului FCSB si a precizat ca se astepta ca Becali sa fie interesat de alti fotbalisti de la Giurgiu.

"Orice jucator este de vanzare, dar ma asteptam sincer sa apara inaintea meciului cu FCSB ca vor sa-l transfere pe Valentin Gheorghe, pe Gabi Tamas, nu pe Constantin Budescu. Nu cred ca se pune problema ca Budescu sa ajunga la FCSB. Daca voia FCSB, ajungea inainte sa vina la Astra. Intotdeauna s-a simtit bine la Astra. Cat despre interesul FCSB-ului inaintea meciului direct...sunt practici vechi pe care le-am mai trait. Nu am avut nicio discutie cu Budescu despre un eventual transfer. Nu se pune problema sa plece si mai ales la FCSB"
, a declarat Dani Coman pentru ProTV.

Presedintele Astrei a vorbit si despre meciurile decisive ale nationalei cu Suedia si Spania. Dani Coman este convins ca jucatorii sai, Budescu si Alibec, pot ajuta Romania sa se califice la EURO 2020.

"Ne-am dori ca Budescu si Alibec sa joace si sunt convins ca pot ajuta echipa nationala asa cum au facut-o de fiecare data cand au jucat", a mai declarat Coman pentru ProTV.

Romania joaca impotria Suediei si Spaniei, pe 15, respectiv 18 noiembrie. Ambele partide se vor disputa de la ora 21:45 si vor fi in direct la ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Peste 2.000 de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies