Liga 1

Becali a sunat sa verifice daca Balgradean, Popa si Stan sunt in cantonament: "Iti dai seama ce circ?"

Jucatorii bagati in somaj tehnic au mers la baza din Berceni pentru a intra in cantonament. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iunie 2020, 21:05
Data actualizarii: Miercuri 10 Iunie 2020, 21:05

Gigi Becali a confirmat ca Balgradean, Adrian Popa si Alexandru Stan se afla la baza din Berceni in cantonament, dupa ce initial a declarat ca nu stie nimic despre subiect. Patronul FCSB a reactionat nervos cand a auzit de Balgradean si Popa, atacandu-i pe cei doi jucatori. 

Finantatorul ros-albastrilor a mentionat cum au ajuns jucatorii in cantonament si cu cine se pregatesc. 

"Deci, Balgradean, Stan si Popa, e adevarat, sunt acolo. Stan e al nostru, eu nu vreau sa functionez dupa legi morale, eu vreau sa functionez dupa legile care sunt. 

Eu cand nu le-am dat banii astia pe doua luni, nu le-am dat conform legilor civile care permit sa ii bag in somaj tehnic. 

I-a primit Argaseala, ei cred in mintea lor ca pot merge. Eu i-am spus lui Vali ca putea sa le transmita ca sunt liberi, asta le este programul. Ei sunt separat acolo intr-o incapere. Sa vezi si Popa asta, pentru 20 000, sta cu Balgradean acolo singur, nu se antreneaza cu echipa si au antrenor de la Academie. Iti dai seama ce circ?

Nu am nevoie de moralitate, vreau sa se respecte pe contract ce scrie. Daca au dreptate, sa fie sanatosi", a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies