Gigi Becali Gaz Metan Medias Sergiu Bus Superliga

Unul dintre atacantii care l-au impresionat pe Gigi Becali ramane liber de contract! Cale libera pentru FCSB! "N-as spune nu unui contract bun"

Gigi Becali a pus ochii pe unul dintre atacantii caruia i se incheie contractul in aceasta luna.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iunie 2020, 17:44
Data actualizarii: Miercuri 10 Iunie 2020, 17:45

Sergiu Bus, unul dintre atacantii care l-au impresionat pe Gigi Becali, ramane liber de contract la finalul acestei luni si se autopropune la o echipa din tara. Telekomsport anunta ca Bus i-a atras interesul lui Becali dupa evolutiile bune din ultima perioada.

"E adevarat. Contractul meu se sfarseste la finalul lunii, insa imi doresc sa termin ce am inceput. Si eu si ceilalti baieti vom ramane aici pana la finalul stagiunii. Nu vrem sa ne facem de ras, vrem sa terminam cu capul sus acest sezon, sa practicam acelasi fotbal frumos. Apoi, cred ca voi pleca de la echipa, imi doresc altceva, ceva ce probabil Gaz Metan nu mi-ar putea oferi.

Am o varsta, nu mai sunt un copil, e normal sa imi doresc ceva mai mult. Vreau o echipa cu pretentii, care sa isi doreasca trofee, sa se lupte la titlu. Evident ca prima optiune este strainatatea, dar pentru familie n-as spune nu unui contract bun in tara. Iar faptul ca sunt liber ma poate ajuta. Se va ocupa agentul meu, Bogdan Apostu, de lucrul asta. Sper sa luam cea mai buna decizie.", a spus Bus pentru Gazeta.

Sergiu Bus este cotat la 600.000 de mii de euro in acest moment. A jucat 27 de meciuri in acest sezon si a reusit sa inscrie de 10 ori, oferind si trei pase de gol.

Modifică setările cookies