Dunarea Calarasi baraj Hermannstadt Liga I Play Out Liga 1

Baraj pentru baraj! Situatie nemaiintalnita: Dunarea Calarasi si Hermannstadt pot juca un meci decisiv SUPLIMENTAR daca vor termina la egalitate de puncte

Finalul de sezon din Liga I poate bifa o premiera neobisnuita. Dunarea Calarasi si Hermannstadt pot juca un meci de baraj pentru a decide cine va merge la..."adevaratul baraj".

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2019, 22:14
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2019, 22:20

Dunarea Calarasi si FC Hermannstadt pot juca doua meciuri de baraj! Unul intre ele, iar pe al doilea impotriva locului 3 din Liga a II-a! Acest scenariu se poate adeveri daca ele termina la egalitate perfecta Play Out-ul! In tur, acestea au facut 0-0. Ele se vor mai intalni in ultima etapa!

Dunarea Calarasi a batut-o astazi cu 2-0 pe Concordia Chiajna si a depasit-o cu un punct pe Hermannstadt. In urmatoarea etapa, Dunarea intalneste Mediasul, iar Hermannstadt joaca impotriva Voluntariului. In urma acestor meciuri, cele doua echipe pot ajunge la o egalitate perfecta.

Cum ajung Dunarea si Hermannstadt la egalitate perfecta


Pentru ca Dunarea Calarasi si Hermannstadt sa ajunga la egalitate perfecta inaintea ultimei etape, exista patru scenarii.

1. Dunarea Calarasi 0-2 Gaz Metan Medias si Voluntari 1-1 Hermannstart
2. Dunarea Calarasi 1-3 Gaz Metan Medias si Voluntari 2-2 Hermannstadt
3. Dunarea Calarasi 2-4 Gaz Metan Medias si Voluntari 3-3 Hermannstadt
4. Dunarea Calarasi 3-5 Gaz Metan Medias si Voluntari 4-4 Hermannstadt

Trebuie sa faca 0-0 in ultima etapa


Daca unul dintre cele patru scenarii de mai sus de va indeplini, barajul intre Dunarea si Hermannstadt poate deveni realitate daca cele doua echipe vor face 0-0 in ultima etapa.

Modifică setările cookies