Liga 1

"Ba, tu taci ca esti nimeni!" Adevarul despre demiterea lui Bergodi de la Steaua! Ce a facut Gigi Becali in vestiar 

Fostul secund al lui Cristiano Bergodi a vorbit despre momentul demiterii italianului de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Mai 2021, 16:13
Data actualizarii: Luni 03 Mai 2021, 16:17

Renzo Rossi si-a amintit de episodul petrecut in 2009, dupa meciul dintre Steaua si Sheriff Tiraspol, din Europa League, cand Gigi Becali a mers in vestiar.

Patronul ros-albastrilor voia sa-si certe jucatorii, insa Cristiano Bergodi l-a invitat afara. Dupa acel moment, italianul a aflat la conferinta de presa ca a fost demis. 

"Acolo era un manager sportiv, Panduru. Cand se enerveaza domnul Becali, nu se opreste in fata nimanui, cu asta sunt de acord. Dar Panduru, intr-un fel, trebuia sa il opreasca pe Becali, cand l-a vazut ca era nervos trebuia sa ii spuna ca nu e momentul, sa se gaseasca o cale de mijloc. Domnul Becali a intrat in vestiar, a inceput sa urle si Cristiano i-a spus: 'Domnule Becali, doriti sa vorbiti dumneavoastra? Vorbesc eu. Daca vorbiti dumneavoastra, eu stau jos.' S-a asezat si Becali a inceput sa vorbeasca.

Nimeni nu l-a dat afara pe Becali, a iesit el de nervi. Era Petre Marin in vestiar, a inceput sa spuna ceva si Becali i-a zis: 'Ba, tu taci, ca esti nimeni!' Cand situatia a devenit prea tensionata, Bergodi s-a ridicat si a spus: 'Domnule Becali, va rog din suflet, trebuie sa ne potolim. Iesim, iesiti, stati linistit.' Dar de o maniera frumoasa, pentru ca si Cristiano a crescut cu anumite valori. 

Nimeni nu l-a dat afara pe Becali, dar el de nervi a zis: 'Ce faci, ma dai pe mine afara din vestiar? Bine, OK, perfect.' Si a iesit. Aici a inceput cancanul. Noi eram deja daramati, era o situatie delicata, iar Cristiano a aflat la conferinta ca a fost dat afara", a declarat Renzo Rossi, potrivit GSP

Cristiano Bergodi a stat pe banca Stelei pentru 13 partide, sub comanda lui ros-albastrii inregistrand 9 victorii, doua remize si doua infrangeri. 

Modifică setările cookies