"Zice bine ce zice, numai ca e femeie!" Ce spune Gigi Becali despre Diana Sosoaca si despre partidul AUR: "Oamenilor nu le place asta"

Gigi Becali aur diana sosoaca politica Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Mai 2021, 09:51
Data actualizarii: Luni 03 Mai 2021, 09:53

Gigi Becali a vorbit, in cadrul interviului acordat de Pasti, si despre ce se intampla in viata politica. 

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre partidul recent infiintat, AUR, criticand-o pe Diana Sosoaca. Becali a spus ca aceasta nu ar avea nicio sansa de a deveni presedinte al Romaniei din cauza ca este femeie si ca are o atitudine care dezamageste. 

"Nu mai vreau sa aud de politica. Politica, gata, la revedere, Doamne iarta-ma! Eu nu stiu cum sa fug, daca zice: 'iesi dintre ei si osebiti-va'! Adica sa intru in ei? Daca zice sa ies din ei, cum sa intru in ei?

Cu cei de la AUR s-a creat o zona de oameni care capteaza. Da, sunt adevarati, ala cum il cheama, presedintele, George Simion. Imi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu ma mai uit la TV eu.

Diana Sosoaca, ea saraca... Mie, la inceput, mi-a placut de ea, dar dupa aia deja a cazut putin in derizoriu pentru ca unei femei nu-i sta bine sa faca asa ceva. Adica... dupa aia a inceput sa mai si danseze... Imi pare rau de ea ca-mi place de ea, dar imi pare rau de ea ca n-o voteaza lumea. Zice ea, saraca, a luat avantul ala asa, dar nuuu!

Ea zice corect ce zice. Zice bine ce zice, ea zice adevarul si nu e manipulata, dar numai ca e femeie. Si nu numai ca e femeie. Trebuie sa ai o atitudine cand esti femeie, si mai ales cand esti senator. Ea deja a depasit o linie! Adica, desi spune adevarul, mai face si putin circ si nu poti ca femeie sa faci circ, ca daca faci circ nu le place oamenilor circareala", a declarat Gigi Becali la Romania TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!