Medicamentele anti-Covid de 120.000 de euro ale lui Becali, refuzate de Voiculescu! Ce spune patronul de la FCSB despre noul coronavirus

Gigi Becali coronavirus medicamente Romania vlad voiculescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Mai 2021, 09:33
Data actualizarii: Luni 03 Mai 2021, 09:36

Gigi Becali s-a implicat in ultimul an in lupta impotriva noului coronavirus. 

Patronul celor de la FCSB a investit mai multi bani in aducerea de medicamente in tara pentru a-i ajuta pe cei care se lupta in spitale cu Covid-19. 

In interviul acordat cu ocazia sarbatorilor pascale, Becali a povestit cum tratamentul pe care a incercat sa-l aduca in tara a fost tinut in vama pentru aproape o jumatate de an, iar asta din cauza refuzului lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii. 

"Am adus un tir de medicamente, de Arbidol. Cinci-sase spitale au vazut ca e bun, l-au bagat in protocol. Deci Arbidoul l-a bagat in protocolul Romaniei. Nicio pastila n-a adus statul roman sa bage in farmacii, nu exista, dar eu am adus un camion. A stat vreo 5-6 luni in vama, am platit si 100.000 si inca 20.000 TVA si am dat si donatie pentru spitale.

Nu a vrut sa-l primeasca. Cine? Ministrul Voiculescu... Nelu Tataru a aprobat toate. Cum a venit asta a zis 'nu, domle'! S-a oprit. Si am trimis inapoi medicamentele.

Si acum ce am facut? Am dat bani pe ele, decat sa-l trimit inapoi in Rusia, l-am dat la moldoveni ca-s fratii nostri romani.

Vlad Voiculescu nu a vrut sa le primeasca... Nu a vrut. Nu a vrut sa le primeasca la vama. Si atunci am zis ca le distrug. Si in loc sa le distrug, le-am dat la Moldova. Vezi, dragostea", a povestit Gigi Becali la Romania TV. 

Patronul ros-albastrilor a vorbit si despre Covid-19, explicand ca nu a fost infectat cu virusul despre care spune ca 'are o ratiune draceasca'. 

"Pai eu zic ca nu o sa scapam de pandemie... Iar fapta buna. Vezi fapta buna. Mai mare este filozofia faptei decat a stiintei. Si intelepciunea faptei bune e mai mare decat intelepciunea stiintei de o mie de ori. Noi trebuie sa facem fapte de milostenie, ca sa fim ca Hristos. Pandemia au facut-o oamenii, nu mai scapam de ea.

Cand Satan face ceva, vine Dumnezeu si-i intoarce pe dos lui. Oamenii care au facut asta, e o ratiune satanica, virusul asta are un comportament satanic, eu l-am studiat bine de tot si eu stiu.

N-am avut virus, adica am fost negativ. Am avut 60 de anticorpi in sange, apoi 70. In loc sa scada, cresteau anticorpii. M-a atacat de 5-6 ori. Am facut 120 anticorpi, parca as fi facut vaccinul, dar eu nu am fost niciodata pozitiv.

Faceam tot timpul teste. Pai n-am clinica? Faceam teste si-mi iesea in sange anticorpi. In loc sa-mi scada, cresteau. El atat de nenorocit e incat se ascunde exact ca dracii. Are o ratiune draceasca virusul asta", a mai spus Becali. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!