Liga 1

Teapa uriasa pentru Becali in razboiul cu CFR. Il vrea de un an de zile, dar jucatorul merge la Cluj! Anuntul facut chiar in ziua de Pasti: "Am semnat. M-au vrut primele 3 din Romania"

CFR mai da o lovitura in duelul cu FCSB chiar inaintea derby-ului de la Giurigiu.

Abel Lorin
Data publicarii: Duminica 02 Mai 2021, 17:54
Data actualizarii: Duminica 02 Mai 2021, 22:25

22:24 Bouhenna a vorbit cu presa din tara lui despre motivele care l-au facut sa aleaga CFR si a confirmat ca totul e oficial intre el si echipa din Cluj.

"Am semnat cu CFR Cluj, tripla campioana a Romaniei in ultimii 3 ani. Am avut ani buni aici, in Romania. A existat interes din partea celor mai bune 3 echipe din campionat, dar am ales Clujul pentru ca e un proiect foarte atractiv. E vorba de un club care a evoluat permanent. Clujul joaca regulat in Europa League, e bine plasata si in cursa pentru preliminariile Champions League.

Va fi o provocare extraordinara pentru mine. Ma gandesc la posibiltiatea de a juca in Champions League si la vitrina care poate fi pentru mine. Poate voi atrage atentia selectionerului Algeriei", a spus Bouhenna pentru La Gazette du Fenec.

17: 54 gsp.ro anunta ca CFR a finalizat transferul lui Rachid Bouhenna, capitanul lui Sepsi din ultimul an si jumatate. Bouhenna va semna din postura de jucator liber. Fotbalistul de 29 de ani a fost dorit de Becali atat vara trecuta, cat si dupa izbucnirea crizei COVID in lotul FCSB in plin sezon. Partile nu s-au inteles, dar interesul lui Becali urma sa fie reactivat odata cu finalul contractului dintre Sepsi si fotbalistul algerian. CFR s-a miscat insa mai repede si s-a inteles cu Bouhenna.

De altfel, antrenorul Leo Grozavu a dezvaluit chiar inaintea jocului cu FCSB ca a preferat sa nu-l foloseasca pe Bouhenna contra CFR-ului pentru a nu da nastere la suspiciuni: "Nici noi nu stim ce sa credem, exista posibilitatea sa fi semnat cu CFR".

Un alt jucator important de la Sepsi care ramane liber in vara e fostul international U21 Florin Stefan.

 

Modifică setările cookies