Au adus titlul 24 si calificarea in Liga, dar NU au luat niciun ban! NEDREPTATE pentru Chiriches si Rusescu? Ce decizie a luat Steaua, dupa vanzarea celor doi:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 14:00

	Au adus titlul 24 si calificarea in Liga, dar NU au luat niciun ban! NEDREPTATE pentru Chiriches si Rusescu? Ce decizie a luat Steaua, dupa vanzarea celor doi:

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Vlad Chiriches si Raul Rusescu, oamenii care au adus de unii singuri 11 milioane de euro in visteria clubului, nu au incasat niciun cent din cei 200 de mii de euro promisi pentru titlul de campioni si calificarea in grupele Ligii - scrie Prosportul de astazi, care noteaza si faptul ca Adrian Cristea, fotbalist care a prins doar doua partide in preliminariile Ligii, a fost rasplatit cu 150 de mii de euro.

Potrivit sursei citate, nici Vlad Chiriches, nici Raul Rusescu nu isi vor mai incasa primele de obiectiv, transferurile la Tottenham si Sevilla "stingand" orice datorie.

"Cine pleaca de la Steaua sa zica 'mersi'", par sa fi fost cuvintele sefilor din Ghencea, care au procedat la fel si in cazul unor fotbalisti precum Mihaita Nesu sau DOrin Goian, in anii trecuti.

Aceeasi sursa aminteste si faptul ca cei doi jucatori sunt reprezentati de fratii Becali, in timp ce Adrian Cristea este sub contract cu Anamaria Prodan, impresara care a reusit sa obtina bonusuri importante pentru fotbalistii ei, in timp ce Victor Becali nu a reusit sa negocieze toate clauzele.

Victor Becali: "Nici nu am discutat despre asta"
Reprezentantul oficial al lui Chiriches a vorbit astazi, in direct la Ora Exacta in Sport: "Chiriches nu a fost informat de cei de la Steaua, nu au discutat cu el situatia primei de joc. In actul de transfer nu exista nicio renuntare la primele de joc, alea sunt separate. In actele de transfer se renunta doar la restantele salariale, iar el nu a renuntat la asa ceva", a spus agentul FIFA, lasand de inteles ca fundasul inca asteapta prima de joc.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT