EXCLUSIV Atacantul din Superliga asemănat cu Florin Răducioiu, în direct la SuperFanii 

Florin Raducioiu Adrian Mazilu Gica Popescu superfanii Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 11:27
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 12:11

Emisiunea moderată de Mihai Mironică și Radu Buzăianu e în direct în fiecare săptămână pe Sport.ro, Facebook Sport.ro, VOYO și Pro TV Plus. 

Adrian Mazilu (17 ani) e unul dintre jucătorii tineri care au excelat în Superliga în acest sezon. Atacantul Farului, crescut la Academia Hagi, a primit un vagon de încredere din partea lui Gheorghe Hagi și a arătat calități extraordinare. 

Poate evolua și în bandă, dar și atacant central, se demarcă excelnt și impresionează și prin ultima pasă. Președinte la Farul Constanța, Gică Popescu a vorbit la SuperFanii, marți dimineață.

Gică Popescu a intrat în direct la SuperFanii

Cum invitat în studio a fost la SuperFanii fostul mare atacant Florin Răducioiu, Popescu a fost chestionat de Mihai Mironică pe seama unor similitudini între Mazilu și marele fotbalist lansat de Dinamo. 

"Se aseamănă foarte mult, are o viteză nemaipomenită, e jucătorul care are cele mai bune rezultate când facem testele, la viteză, rezistență, explozie.

E un jucător cu o perspectivă extraordinară, sperăm să-l ducem la un nivel foarte ridicat pentru ca la un moment dat să poată deveni și un jucător de echipă națională", a declarat Gică Popescu, marți dimineața, la emisiunea SuperFanii, moderată de Mihai Mironică și Radu Buzăianu. 

SuperFanii e în fiecare săptămână, ÎN DIRECT pe Sport.ro, Facebook Sport.ro, VOYO și Pro TV Plus. 

În 27 de meciuri pe care le-a jucat în acest sezon din Superliga, formația lui Gică Hagi a strâns 17 victorii, șapte egaluri și trei eșecuri. Farul e lider cu 58 de puncte și are golaveraj 50-25. Marți, Farul întâlnește acasă formația Sepsi, de la 20:30.  

  • "Adrian Mazilu e una dintre perlele noastre, dintre jucătorii care cred că va fi o certitudine. Ne-a surprins în pregătire, e 2005 (n.r.- anul nașterii), e stângaci, singurul stângaci pe acel post. Arată foarte bine din toate punctele de vedere, e un jucător puternic, tehnic" Gică Hagi, patron și manager Farul

VIDEO | Gică Popescu, la emisiunea SuperFanii (28 februarie 2023)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!