OFICIAL ”Edjouma de Ezeriș”! Echipa din Liga 3 care face transferuri cu nume: au semnat și Piquionne și Brathwaite

Progresul Ezeris Cameron Jon Schneider Frederic Piquionne Loïck Piquionne Nicoli Brathwaite Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 11:07
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 11:09

Progresul Ezeriș a anunțat mai multe achiziții în pauza de iarnă, în speranța evitării retrogradării.

FC Progresul Ezeriș, echipă din judeșul Caraș-Severin care evoluează în Liga 3, unde ocupă locul 8 din 10 în Seria 7, a făcut mai multe transferuri în această pauză de iarnă, în speranța evitării retrogradării.

Astfel, Piquionne Loïck Jean-Marie, Aakanwin Ebenezer Teka, Musa Faizal, Ihor Burkan, Alexandru Cîrlugea, Marian Miroslav Veca, Bogdan Geangălă, Nicoli Brathwaite și Darius Berbentea sunt noile achiziții ale Ezerișului, informează publicația locală Caon.

Primul dintre nume, Loïck Piquionne, este un atacant de 21 de ani, fost internațional de juniori al Franței și nepot al celebrului Frederic Piquionne, fostul atacant de la Saint-Etienne, AS Monaco, Olympique Lyon, Portsmouth sau West Ham United.

Loïck Piquionne, nepotul celebrului Frederic Piquionne, a fost format de FC Nantes

”Bun venit, Piquionne Loïck Jean-Marie!

Puternicul atacant de origine franceză, născut în anul 2001, vine la echipa noastră de la clubul CS Dante Botoșani și a reușit să marcheze de 5 ori în jocurile amicale disputate!

"Edjouma de Ezeriș" este un produs al clubului francez FC Nantes!”, a anunțat Progresul Ezeriș pe pagina oficială de Facebook.

În luna august a anului trecut, aceeași echipă Progresul Ezeriș l-a transferat pe atacantul Cameron Jon Schneider, un american cu origini germane îndepărtate adus din Costa Rica, de la Futbol Consultants Desamparados.

Foto: Fotbal Club Progresul Ezeriș

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!