ATAC la Dica? Un jucator de la FCSB critica: "A trebuit sa dea gol CFR ca sa jucam. Atacam cu mingi lungi, ne multumim cu putin!"

ATAC la Dica? Un jucator de la FCSB critica: "A trebuit sa dea gol CFR ca sa jucam. Atacam cu mingi lungi, ne multumim cu putin!"

FCSB 1-1 CFR / Nu e fericire totala la FCSB dupa remiza cu CFR. 

Planic i-a salvat pe stelisti cu 3 etape inainte de finalul sezonului. Echipa lui Dica a facut insa un meci slab pe National Arena cu principala rivala la titlu, iar Mihai Pintilii a iesit in fata presei si a crticat echipa. Mijlocasul vrea ca FCSB sa joace ca Viitorul sau Craiova, cele mai spectaculoase echipe din campionat.


"Nici mie nu mi-a placut deloc meciul asta. Sincer sa fiu, nu meritam sa luam titlul nici noi, nici cei de la CFR. Craiova si Viitorul merita campionatul asta!

Jucam pragmatic, nu ne intereseaza spectacoolul, ne intereseaza doar punctele. Craiova si Viitorul fc spectacol, oamenii sunt multumiti si ei ii fac fericiti.

Fotbalul a inceput dupa golul lui CFR. Ne multumeam cu putin. Dupa ce am luat gol a trebuit sa jucam fotbal, fiindca era groasa rau pentru noi. Fiecare meci il jucam la victorie, dar acum am facut-o cu mingi lungi, n-am construit, deloc, nu ne avantajeaza absolut deloc", a spus Pintilii dupa meci. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies