ASALT TOTAL pentru titlu: Becali a anuntat un super transfer pentru castigarea campionatului! Oferta de 3 milioane pentru Puscas: motivul pentru care a picat mutarea

ASALT TOTAL pentru titlu: Becali a anuntat un super transfer pentru castigarea campionatului! Oferta de 3 milioane pentru Puscas: motivul pentru care a picat mutarea

FCSB a reusit o mare lovitura pe piata transferurilor. L-a adus pe Stoian.

Gigi Becali afirma ca nu se va opri aici. Patronul FCSB a anuntat ca va mai aduce un atacant pentru a fi sigur ca va castiga campionatul in acest sezon.

Gigi Becali a dezvaluit ca l-a vrut si pe George Puscas. Era pregatit sa ofere 3 milioane de euro pentru atacantul lui Radoi de la nationala de tineret, insa Puscas nu a dorit sa revina in Liga 1.

"O sa mai vina un atacant. Poate mai avem nevoie de un atacant. Il cam stiu, stiu cine e. Trebuie sa luam campionatul anul asta, ar fi al patrulea an la rand fara titlu si e rusinos.

Am vrut sa dau 3 milioane de Puscas, dar nu a vrut el sa vina. Eu dadeam 3 milioane de euro pentru el", a declarat Gigi Becali la DigiSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT