Anunt bomba facut de Mihai Stoica: "CFR i-ar fi promis contract lui Rusescu din vara!" Ce a spus despre fostul jucator

Anunt bomba facut de Mihai Stoica: "CFR i-ar fi promis contract lui Rusescu din vara!" Ce a spus despre fostul jucator

Fotbalul romanesc continua sa produca dramatism in fiecare zi.

Dupa ce FCSB a rezmiat cu Academica Clinceni, 2-2, au exista voci in spatiul media care l-au acuzat pe Raul Rusescu, fost atacant al bucurestenilor, ca nu ar fi fost la fel de motivat si cu CFR Cluj. Jurnalistul Costi Mocanu l-a laudat pe atacant, fapt care i-a atras atentia lui Mihai Stoica, care a oferit o replica suprinzatoare, anuntand ca Rusescu ar putea sa semneze cu echipa din Cluj la finalul sezonului.

"MM, tu i-ai zis caviar, altii l-au jignit cu ciorba. Asta l-a motivat, poate, suplimentar in meciul cu voi. Sunt sigur ca nu s-a dat la o parte cu Clujul, poate a jucat mai prost. Dar Clujul nu l-a dat afara, Steaua a facut-o. Cu strigaturi, chiar. E obiceiul casei la voi, nu ai ce sa-i faci, nu e vina ta comportamentul asta. Te-ai luat de adversari, te-ai luat de arbitri, ai protestat la conducatori si ai avut meciurile tale cu fanii. Dar nu stiu sa te fi vazut vreodata jignind un jucator sau un antrenor al echipei tale. Ti-ai aparat echipa", a spus Costi Mocanu.

Apoi Mihai Stoica a venit cu un alt raspuns misterios: "Steaua l-a readus de doua ori, cand cariera lui intrase in impas. L-a reparat acum cateva luni, probabil n-avea bani sa mearga la clinica lui Bourceanu. Sunt zvonuri ca CFR i-a promis contract din vara. E de urmarit. Semnat: lefegiul".

  • Anunt bomba facut de Mihai Stoica:
VIDEO PROTVPLUS.RO

Doar 25% din populația eligibilă s-a vaccinat în România. Tulpina indiană poate deveni dominantă
BRAT
Modifică setările cookies