Anghel Iordănescu, după victoria Rapidului: „A fost spectacol!” Cum a caracterizat faulturile lui Tiberiu Căpușă

Rapid - Chindia Anghel Iordanescu Superliga Tiberiu Capusa Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 22:34
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 22:57

Giuleștenii au învins-o cu 2-0 pe Chindia Târgoviște în etapa cu numărul 27 din Superligă.

Rapid a reușit să se impună în inferioritate numerică în partea a doua a meciului, cu două goluri înscrise în mai puțin de două minute! În consecință, giuleștenii au trecut pe trei în clasament, cu 49 de puncte și la unul distanță de FCSB, dar și cu un meci în plus.

Anghel Iordănescu, după victoria Rapidului: „A fost spectacol!” Cum a caracterizat faulturile lui Tiberiu Căpușă

Anghel Iordănescu a fost prezent la meci și a oferit câteva declarații după ce s-a terminat partida din Giulești. Fostul selecționer a caracterizat faulturile lui Tiberiu Căpușă, care a văzut două cartonașe galbene, drept 'inutile' și a precizat că Rapid nu joacă atât de bine în deplasare, pentru că nu au fanii de partea lor.

„O seară frumoasă în Giulești. Rapidul a jucat bine, a fost un spectacol agreabil. În special în repriza a doua, dar facilitat cumva și de faulturile inutile pe care le-a făcut Căpușă în prima repriză. 

Rapid a demonstrat în repriza a doua că poate câștiga și poate face și spectacol cu un om în plus și cu atmosfera asta. Rapid din nou ne arată că poate să facă spectacol în Giulești. Rapidul trebuie să mai regleze jocurile din deplasare.

(n.r. de ce nu joacă atât de bine și în deplasare Rapidul?) Nu are cum să deplaseze afară 13 mii de spectatori”, a spus fostul selecționer, Anghel Iordănescu, în urma meciului disputat în Giulești.

Rapid București - Chindia Târgoviște 2-0

După o primă repriză tăcută, exceptând al doilea cartonaș galben luat de Tiberiu Căpușă care a însemnat eliminarea sa, Rapid a reușit să securizeze cele trei puncte în partea secundă.

Marko Dugandzic a fructificat o lovitură de la 11 metri în minutul 66, după ce fusese faultat în careu, iar Dejan Boldor și-a introdus mingea în proprie poartă două minute mai târziu, iar giuleștenii au cucerit cele trei puncte fără prea mari probleme.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!