Răducioiu e dur: „Nu sunt de acord cu decizia arbitrului!” Ce l-a nemulțumit

Rapid - Chindia Andrei Chivulete etapa 27 Florin Raducioiu Superliga Superliga Florin Răducioiu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 23:42
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 23:42

FC Rapid București a câștigat cu 2-0 în fața celor de la Chindia Târgoviște.

Confruntarea dintre cele două echipe a avut loc în Giulești, în cadrul etapei cu numărul 27 din Superligă. După victorie, Rapid a urcat pe trei în clasamentul Superligii, în timp ce Chindia se situează pe a 10-a poziție.

Răducioiu e dur: „Nu sunt de acord cu decizia arbitrului!” Ce l-a nemulțumit

După meci, Florin Răducioiu a comentat decizia arbitrului Andrei Chivulete de a dicta lovitură de la 11 metri în favoarea giuleștenilor. În minutul 64, Marko Dugandzic a fost faultat în careul advers, iar centralul a arătat punctul cu var.

„Jucătorul Chindiei se întoarce, nici nu lovește. Nu sunt de acord cu decizia arbitrului. E o decizie total greșită. E influențat de căderea teatrală a lui Dugandzic.

Se aruncă. E simulare. Hai să fim serioși. Nu vreau să nu acordăm credite Rapidului, dar nu poți să deschizi scorul după o fază extrem de discutabilă”, a spus Răducioiu la Prima Sport.

Rapid București - Chindia Târgoviște

După o primă repriză tăcută, exceptând al doilea cartonaș galben luat de Tiberiu Căpușă care a însemnat eliminarea sa, Rapid a reușit să securizeze cele trei puncte în partea secundă.

Marko Dugandzic a fructificat o lovitură de la 11 metri în minutul 66, după ce fusese faultat în careu, iar Dejan Boldor și-a introdus mingea în proprie poartă două minute mai târziu, iar giuleștenii au cucerit cele trei puncte fără prea mari probleme.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!