Marko Dugandzic e pe val! Croatul se desprinde de Andrea Compagno în topul golgheterilor. Cine completează podiumul

Marko Dugandzic Rapid Bucuresti Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 22:11
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 22:09

Rapid București a reușit să o învingă pe Chindia Târgoviște în etapa cu numărul 27.

Giuleștenii au reușit să marcheze de două ori în două minute, iar asta a definitivat soarta meciului cu echipa dirijată de Anton Petrea, Chindia Târgoviște, în meciul din campionat.

Marko Dugandzic e pe val! Croatul se desprinde de Andrea Compagno în topul golgheterilor. Cine completează podiumul

Marko Dugandzic a fost faultat în careul advers în repriza secundă a partidei și tot el a fost cel care a executat lovitura de pedeapsă. Croatul l-a învins fără probleme pe Cătălin Căbuz și a ajuns la a 16-a reușită în această stagiune.

Atacantul se află în vârful topului golgheterilor din Superligă. Andrea Compagno este ocupantul poziției secunde cu 14 goluri, iar podiumul este completat de jucătorul Farului Constanța, Denis Alibec, care a reușit să înscrie de 11 ori.

Sebastian Mailat și Daniel Paraschiv se situează pe pozițiile patru, respectiv cinci, cu câte 10 goluri fiecare. Arnold Garita de la FC Argeș se află pe locul șase cu opt reușite, la egalitate cu Vitalie Damașcan, Andrei Ivan și Mario Rondon.

Rapid București - Chindia Târgoviște

După o primă repriză tăcută, exceptând al doilea cartonaș galben luat de Tiberiu Căpușă care a însemnat eliminarea sa, Rapid a reușit să securizeze cele trei puncte în partea secundă.

Marko Dugandzic a fructificat o lovitură de la 11 metri în minutul 66, după ce fusese faultat în careu, iar Dejan Boldor și-a introdus mingea în proprie poartă două minute mai târziu, iar giuleștenii au cucerit cele trei puncte fără prea mari probleme.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!