Andrei Vlad, sfatuit sa plece de la FCSB: "Toata lumea si-a pierdut increderea in el" 
Miercuri 12 Septembrie 2018, 15:23

Andrei Vlad, sfatuit sa plece de la FCSB: "Toata lumea si-a pierdut increderea in el" 

Tanarul Andrei Vlad a dezamagit si in acest sezon. 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Becali spera sa dea lovitura cu Vlad, insa tanarul portar in varsta de 19 ani a capitulat sub presiunea imensa de la FCSB. Cristi Munteanu, fost international roman, spune ca e momentul ca Vlad sa isi gaseasca alta echipa, la care sa joace fara presiune.

"Mi se pare ca va trebui sa plece de la Steaua urgent, sa mearga la o echipa din Liga 1 si sa joace un an-doi meci de meci. E un jucator care nu duce presiunea. Si eu am fost tanar, si Lobont, Stelea, Prunea si Tene. Dar aveam alt caracter. Nu ne coplesea emotia si el va depasi acest lucru mergand la alta echipa unde i se va cobori presiunea de pe umeri. Toata lumea din jurul lui si-a pierdut increderea in el”, a declarat Cristi Munteanu la ProSport LIVE.

Andrei Vlad si-a pierdut si locul de titular de la nationala de tineret. Ionut Radu de la Genoa e noua vedeta a echipei U21. Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”