Andone, scandal cu suporterii dinamovisti la Voluntari: "Le-am zis ca ii ajut eu sa sara de la etajul 1!"

Dinamo a castigat chinuit meciul de la Voluntari, 1-0, gol marcat de Salomao din penalty, in prelungiri. Gazdele au avut un penalty clar neacordat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Noiembrie 2018, 11:59
Data actualizarii: Marti 06 Noiembrie 2018, 12:09

Andone e dezamagit de prestatia centralului Catalin Popa, care i-a refuzat Voluntariului un penalty clar in prima repriza.

"A fost mai clar penalty-ul nostru decat al lor. Altfel se juca daca reauseam sa inscriem in prima repriza. E pacat, pentru ca in rest a arbitrat bine."

"N-am facut o partida buna, asta trebuie sa recunoastem. Dar imi pare rau pentru munca depusa de baieti, meritau un punct."

"Sunt optimist in continuare, putem sa ne salvam de la retrogdare", a spus Andone la Ora exacta in sport (PRO X).

Scandal cu dinamovistii la final

La finalul meciului, Ioan Andone a avut un conflict cu mai mult suporteri dinamovisti care se aflau la tribuna oficiala.

"N-am inteles ce cautau acolo. Nu mi-a convenit ca la finalul meciului au fost incidente din astea cu injurii ca la usa cortului. Ce cautau pe stadion?! Sa se duca unde vor ei sa injure, nu la Voluntari."

"Noi suntem un club mic, civilizat, respectam adversarii. Nu stiu nici pe cine injurau, probabil pe cei de la Dinamo, pe jucatori."

"Eu am mers la finalul meciului, vorbeam cu arbitrii despre faza penalty-ului neacordat, si am vazut ca erau unii care mai aveau putin si sareau de acolo, de la etajul 1."

"Si am zis ca poate ii ajut eu sa sara. Ce cauta la noi, la Voluntari? Sa mearga unde vor ei! Nu e problema noastra, a Voluntariului, ceea ce se intampla la Dinamo", a mai spus Andone.

CITESTE SI

Modifică setările cookies