Anamaria Prodan s-a infuriat si a intrat in direct: "N-a semnat nimeni asa ceva! Ce, se drogheaza, se bate?!" Agentul, infuriat de anuntul lui Rotaru

anamaria prodan Craiova Superliga Anamaria Prodan s-a infuriat si a intrat in direct: "N-a semnat nimeni asa ceva! Ce, se drogbeaza, se bate?!" Agentul, infuriat de anuntul lui Rotaru
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iulie 2020, 21:59
Data actualizarii: Duminica 19 Iulie 2020, 08:55

Mihai Rotaru a anuntat ca a ridicat amenzile pentru jucatorii infectati cu coronavirus la 20 000 de euro!

Anamaria Prodan s-a enervat cand a auzit. A intervenit in direct la Digisport pentru a combate ideea. "M-au sunat jucatorii si m-au intrebat daca e posibil asa ceva", a spus Prodan.

Impresarul crede ca niciun fotbalist n-a semnat pentru ideea patronului Craiovei: "Nu se poate face asa ceva. Ce jucator isi da acordul? Amenda se poate face in conditiile in care se drogheaza cineva, bea, se bate. N-am auzit sa fi semnat cineva asa ceva!"

Prodan cere masuri de urgenta in lupta contra coronavirusului. Se teme pentru siguranta jucatorilor.

"Multi au copii nou-nascuti. Se duc acasa si isi imbolnavesc copilul. Ce se intampla atunci? Trebuie gasita urgent o solutie. Nu putem sa aratam cu degetul ca unul sau altul a adus virusul. Nu ai cum sa arati din 10 jucatori pe unul singur. Se pot duce la farmacie, sa ia ceva sotiei, si sa se infecteze. Trebuie gasita o varianta, se vor imbolnavi din ce in ce mai multi", a spus Prodan la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!