Liga 1

"Am facut o partida modesta. Echipa a suferit 75 de minute!" Leo Grozavu, dezamagit de prestatia echipei sale impotriva Viitorului! Ce spune despre portarul Fernandez

Leo Grozavu spera ca jucatorii sai sa munceasca mai mult pentru ca echipa sa obtina rezultate mai bune.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Septembrie 2020, 21:26
Data actualizarii: Sambata 19 Septembrie 2020, 21:47

Leo Grozavu nu a fost multumit de jocul practicat de echipa sa in compania celor de la Viitorul. Sepsi - Viitorul s-a terminat cu o remiza, scor 1-1, insa tehnicianul covasnenilor recunoaste ca elevii sai au jucat mai bine in ultimele 15 minute:

"A fost un joc spectaculos, cu ritm, cu situatii multe. Am facut o partida modesta, cel putin 75 de minute. Dupa ne-am trezit. Daca eram mai inspirati sau atenti cred ca puteam sa si castigam.

Am avut credinta ca putem sa marcam gol. Si am marcat pana la urma.

Jucatorii care au intrat de pe margine au intrat cu alta stare. Cei din primul 11 nu m-au multumit. Vor trebui sa munceasca si sa constientizeze.

Avem foarte multi jucatori noi care nu au ritmul necesar. Mai trece sa treaca putin timp. 

Sunt alegeri pe care mi le asum, sunt omul care raspunde si imi asum anumite lucruri. Trebuie sa iau decizii, dar uneori sunt inspirat, alteori mai putin. Nu cred ca Niczuly sau portarul a fost astazi o problema. Echipa a suferit 75 de minute", a declarat Leo Grozavu la finalul partidei.

Modifică setările cookies