Alexandru Tudor, director sportiv al FCSB! Prima decizie: construieste BISERICA in cantonament si le-a interzis jucatorilor la TV! VIDEO

Fostul arbitru international Alexandru Tudor este noul director sportiv de la FCSB, functie ocupata pana acum de MM Stoica. 

Gigi Becali s-a prezentat la primul antrenament condus de Bogdan Andone la FCSB si a fost insotit de Alexandru Tudor, proaspat retras din cariera de arbitru. Acesta ocupa functia de director sportiv al clubului si va superviza toata activitatea din baza de la Berceni.
 

Gigi Becali: Alexandru Tudor a interzis televizoarele in cantonamentul jucatorilor!

Prima decizie a lui Alexandru Tudor a fost interzicerea televizoarelor din camerele jucatorilor, a anuntat Gigi Becali.

"Va fi ochii mei la echipa! El va superviza tot ce se intampla la Academie! Va fi director sportiv! Abia dupa ce l-am angajat am aflat cate stie inclusiv despre administrarea fotbalului. Stie lucruri ca Guardiola, despre cat trebuie sa fie iarba, despre cat de uda, despre circulatia balonului. Este un om foarte destept, Dumnezeu i-a dat intelepciune. In primul rand a contat si ca este om al lui Dumnezeu. Cu el ma intalnesc mereu la biserica. Programul lui incepe dupa 10:30, ca dimineata el merge la biserica. Intai la Dumnezeu, apoi la astea lumesti", a spus Becali.
 

Gigi Becali si Alexandru Tudor vor Biserica in cantonamentul FCSB!


"O sa facem si o mica bisericuta aici, in cantonament. M-am consultat si cu el. Unde este rugaciune, acolo Dumnezeu ajuta. Eu fac si acasa la mine un mic Paraclis. Si la Palat fac, am depus actele. Aici se va face Liturghie in fiecare zi.

Eu nu-i oblig pe jucatori, fiecare face ce vrea. Eu vreau doar ca Sfanta Liturghie sa se faca aici, ca Dumnezeu le rezolva pe toate.


M-am vazut cu jucatorii si le-am spus asa: Bogdan Andone, care nu a fost bagat in seama, e posibil sa fie cel mai bun. Le-am zis ca indisciplina nu se tolereaza, fie ca esti tu Tanase sau alt jucator. Dar nu o sa fie probleme, ca ei sunt cuminti. La Academie am hotarat sa nu mai fie televizoare in camere, doar in sala mare. Sa se uite la ce vor acolo, dar nu in camera. Camera e pentru odihna", a mai spus Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: INS a anunţat o creştere semnificativă a puterii de cumpărare a românilor. Veniturile cresc cu adevărat
BRAT
Modifică setările cookies