VIDEO Adrian Mititelu a tunat după incidentele de la Sfântu Gheorghe! Măsuri dure pentru ultrași: ”S-a terminat! Politica va fi revoluționară”

Adrian Mititelu FCU Craiova sepsi - fcu craiova Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 16:53
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 17:11

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a oferit o primă reacție după incidentele de la Sfântu Gheorghe, care au dus la suspendarea meciului dintre Sepsi și echipa antrenată de Nicolo Napoli.

Omul cu banii de la gruparea olteană este convins că echipa sa va avea câștig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), iar Sepsi va pierde meciul cu 3-0 la ”masa verde”. În cursul zilei de duminică, FCU Craiova a emis un comunicat în care a precizat că vina pentru cele întâmplate îi aparține echipei gazdă.

Mititelu a tunat în fața reporterilor și a anunțat măsuri dure pentru ultrașii lui FCU Craiova. 

Adrian Mititelu: ”S-a terminat! Politica va fi revoluționară!”

„Epoca galeriilor cu astfel de comportamente a apus. Mai treubie să punem în aplicare niște regulamente ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. Dacă vrei să mergi la meci, clubul vizitator să-și asume și nu intră nimeni pe stadion fără copie de buletin. Ei habar n-au cât sânge s-a vărsat pentru țara asta! Ăsta e haos! 

(...)

Cei din galerie au fost aproape de echipa asta și n-am să uit, aportul lor a fost extrem de important, ăsta e motivul pentru care am închis ochii. M-au înjurat, m-au șantajat, am mai cedat la șantaj. Dar gata băieți, stop! S-a terminat era ultrașilor care depășesc limitele! De acum înainte politica clubului U Craiova 1948 va fi revoluționară! S-a terminat cu înjurăturile, cu jignirile și cu violențele. 

Toate au un final! Se schimbă totul. Eu vă garantez că indiferent cu ce consecințe, aici se vor schimba multe. Clubul U Craiova e cel mai pătimit, a trecut prin cele mai mari nenorociri și care e conștient de ceea ce înseamnă galeria pentru echipă, chiar dacă va dura 2-3 ani această schimbare. Eu vă spun că vom face revoluție și vom pune piciorul în prag. Nu suntem reponsabili pentru evenimentele de la Sepsi, este vina exclusivă a celor de la Sepsi. Cunoșteau faptul că așa se comportă, s-au mulțumit cu ipoteza că vom pierde noi punctele. Sunt convins că TAS-ul va da depunctarea lui Sepsi și vom câștiga noi punctele, deși nemeritat. Asta va fi, juridic, soluția finală. Sepsi pierde meciul cu 3-0”, a spus Adrian Mititelu, în fața reporterilor.

VIDEO - Reacția lui Adrian Mititelu, după incidentele de la Sfântu Gheorghe

Meciul dintre ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U 1948 Craiova, din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat definitiv, duminică, în min. 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe.

În min. 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis cele două echipe la vestiare din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale galeriilor celor două formaţii. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza noilor scandări ale suporterilor.

O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!