Adrian Mititelu FCU Craiova sepsi - fcu craiova Superliga

VIDEO Adrian Mititelu a tunat după incidentele de la Sfântu Gheorghe! Măsuri dure pentru ultrași: ”S-a terminat! Politica va fi revoluționară”

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a oferit o primă reacție după incidentele de la Sfântu Gheorghe, care au dus la suspendarea meciului dintre Sepsi și echipa antrenată de Nicolo Napoli.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 16:53
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 17:11

Omul cu banii de la gruparea olteană este convins că echipa sa va avea câștig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), iar Sepsi va pierde meciul cu 3-0 la ”masa verde”. În cursul zilei de duminică, FCU Craiova a emis un comunicat în care a precizat că vina pentru cele întâmplate îi aparține echipei gazdă.

Mititelu a tunat în fața reporterilor și a anunțat măsuri dure pentru ultrașii lui FCU Craiova. 

Adrian Mititelu: ”S-a terminat! Politica va fi revoluționară!”

„Epoca galeriilor cu astfel de comportamente a apus. Mai treubie să punem în aplicare niște regulamente ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. Dacă vrei să mergi la meci, clubul vizitator să-și asume și nu intră nimeni pe stadion fără copie de buletin. Ei habar n-au cât sânge s-a vărsat pentru țara asta! Ăsta e haos! 

(...)

Cei din galerie au fost aproape de echipa asta și n-am să uit, aportul lor a fost extrem de important, ăsta e motivul pentru care am închis ochii. M-au înjurat, m-au șantajat, am mai cedat la șantaj. Dar gata băieți, stop! S-a terminat era ultrașilor care depășesc limitele! De acum înainte politica clubului U Craiova 1948 va fi revoluționară! S-a terminat cu înjurăturile, cu jignirile și cu violențele. 

Toate au un final! Se schimbă totul. Eu vă garantez că indiferent cu ce consecințe, aici se vor schimba multe. Clubul U Craiova e cel mai pătimit, a trecut prin cele mai mari nenorociri și care e conștient de ceea ce înseamnă galeria pentru echipă, chiar dacă va dura 2-3 ani această schimbare. Eu vă spun că vom face revoluție și vom pune piciorul în prag. Nu suntem reponsabili pentru evenimentele de la Sepsi, este vina exclusivă a celor de la Sepsi. Cunoșteau faptul că așa se comportă, s-au mulțumit cu ipoteza că vom pierde noi punctele. Sunt convins că TAS-ul va da depunctarea lui Sepsi și vom câștiga noi punctele, deși nemeritat. Asta va fi, juridic, soluția finală. Sepsi pierde meciul cu 3-0”, a spus Adrian Mititelu, în fața reporterilor.

VIDEO - Reacția lui Adrian Mititelu, după incidentele de la Sfântu Gheorghe

Meciul dintre ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U 1948 Craiova, din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat definitiv, duminică, în min. 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe.

În min. 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis cele două echipe la vestiare din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale galeriilor celor două formaţii. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza noilor scandări ale suporterilor.

O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!