Mesajul galeriei celor de la FCU Craiova după scandările de la Sf. Gheorghe: „Nu vom accepta niciodată asta!”

Sepsi OSK - FCU Craiova Peluza Sud 1997 Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 19:33
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 19:32

Sepsi OSK - FCU Craiova a fost întrerupt din cauza scandărilor rasiste venite din partea galeriei oltenilor.

Peluza Sud 1997, galeria lui FCU Craiova, a postat un comunicat pe contul de Facebook, evidențiind motivele pentru care s-au întâmplat eveniemntele de la Sf. Gheorghe, de la meciul pe care, probabil, oltenii îl vor pierde cu 3-0 la masa verde.

Mesajul galeriei celor de la FCU Craiova după scandările de la Sf. Gheorghe: „Nu vom accepta niciodată asta!”

„Despre fapte.

Astăzi, la Sfântu Gheorghe, am luat parte la un nou atac la adresa integrității naționale din partea minoritarilor cu complicitatea statului român, al frf, lpf și cca.

Ținem să precizăm, așa cum am făcut-o și în trecut, că nimic nu este și nu va fi prea mult pentru a ne apăra țara. Niciun meci, niciun punct, niciun loc în clasament nu se pot compara cu pământul nostru strămoșesc. Nu vom accepta niciodată ca un meci pe teritoriul României să fie prezentat într-o alta limbă decât cea națională, ca tribunele să fie împânzite de steaguri separatiste sau ca cetățenii români să fie huliți de minoritățile care populează această zonă. Nu vom permite niciodată ca o astfel de partidă să se dispute. Așa cum am mai anunțat anterior, în cazul în care aceste abuzuri nu se vor opri, și acțiunile noastre vor deveni din ce în ce mai drastice. Orice alte ipoteze sunt de ordinul comicului, iar inițiatorii și susținătorii lor sunt invitați să lectureze comunicatele noastre anterioare legate de acest subiect. 

Doar România!”, se arată în comunicatul emis de Peluza Sud 1997.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete)

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

 

Sursă foto: Facebook / Peluza Sud 1997

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!