Gnohere FCSB MIhai Stoichita Steaua Liga 1

Adevarul despre plecarea lui Harlem Gnohere de la FCSB. "Ba e gras, ba nu a venit la pregatire o luna de zile"

Mihai Stoichita considera ca plecarea atacantului francez de la echipa nu este intamplatoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iunie 2020, 17:10
Data actualizarii: Vineri 05 Iunie 2020, 17:34

Directorul tehnic al FRF sustine ca Gnohere dauna echipei prin stilul sau de joc. Ieri seara a fost oficializata plecarea lui de la FCSB. Cel mai bun marcator al echipei patronate de Gigi Becali a plecat liber, chiar daca mai avea un an de contract.

 

Mihai Stoichita sustine ca pe el nu il surprinde plecarea francezului. Acesta a spus ca Harlem este un fotbalist inzestrat, dar stilul sau a creeat multe probleme la echipa.

"Un fotbalist cu calitati, dar extrem de capricios. Mie mi-a placut foarte mult, dar cu foarte multe probleme existentiale in cadrul echipei FCSB. Intotdeauna existau fel si fel de semne de intrebare cum ca ba e gras, ba nu a venit la pregatire o luna de zile. Lucrurile astea deranjeaza si nu fac parte din regularitatea de zi cu zi a unei activitati normale in cadrul unui club din Romania", a declarat Mihai Stoichita pentru TelekomSport.

 

Francezul a fost transferat in 2017 de la Dinamo Bucuresti. In cei 3 ani petrecuti la echipa, el a reusit sa stranga 115 partide in tricoul lui FCSB. Gnohere a inscris 51 de goluri si a fost cel mai bun marcator al ros-albastrilor din ultimii doi ani.

Modifică setările cookies