Cristi Borcea Afaceri Cristi Borcea Dinamo Inchisoare Cristi Borcea Poarta Alba Superliga Borcea a vandut GAZ inchisorii in care a fost inchis! Dezvaluiri de la Poarta Alba: cum arata celula afaceristului!

Borcea a vandut GAZ inchisorii in care a fost inchis! Dezvaluiri de la Poarta Alba: cum arata celula afaceristului!

Cristi Borcea a iesit mai bogat din inchisoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 11:31
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 11:32

Cristi Borcea a iesti din inchisoare dupa ce a petrecut 4 ani si 4 luni in spatele gratiilor dupa condamnarea din Dosarul Transferurilor. Borcea primise 6 ani si 4 luni penrtru inselaciune, evaziune si spalare de bani.

Borcea a iesit din inchisoare mai bogat decat a intrat. Firma sa a facut profit 60 de milioane de euro in perioada in care fostul actionar de la Dinamo a fost inchis.

Potrivit Libertatea, compania lui Borcea a avut mai multe afaceri cu statul si a livrat gaz chiar si catre inchisoarea de la Poarta Alba unde a fost inchis. Ce-i drept, o suma mica, de 2.873 de lei.

Borcea a trait insa regeste la inchisoare. O ancheta a Corpului de Control al Ministerului Justitiei a dezvaluit ca sefii inchisorii au cerut renovarea celulei lui Borcea si dotarea ei cu plasma, frigider, calorifere electrice si mocheta. Borcea a mai primit aparare de fitness si a avut acces la telefon, scrie Libertatea.

Borcea spune ca nu a stiut de contractul dintre compania sa si inchisoarea in care a fost inchis.

"Daca stiam asa ceva, ca angajatii au semnat cu penitenciarul, contractul nu s-ar fi facut! Tocmai ca sa nu se interpreteze”, a spus Borcea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!