"A revenit si el, suntem acoperiti!" Teja anunta ca se descurca si fara venirea lui Cristea, FCSB va avea 4 fundasi centrali pentru Play Off

Mihai Teja anunta ca are de acum la dispozitie intreg lotul FCSB-ului. Toti jucatorii accidentati in prima parte a sezonului a revenit pe gazon.

Mihai Teja nu il mai asteapta pe Iulian Cristea in aceasta iarna. FCSB nu s-a inteles cu Gaz Metan, iar fotbalistul va juca la Medias in a doua parte a sezonului. Teja spune ca se va descurca si fara Cristea.

Patru fundasi centrali va avea Teja la dispozitie pentru Play Off: Balasa, Planic, Filip si Momcilovic. Ultimul a revenit dupa o absenta destul de indelungata.

"Avem deocamdata patru fundasi centrali. A revenit si Momcilovic, mai e Filip, mai e Planic, mai e Balasa. Cu totii au aratat ca sunt jucatori buni. Mi-a placut jocul lor si in pregatire.

Nu mai exista jucatori accidentati. Pintilii, Momcilovic, Teixeira au facut toate antrenamentele. Lucrurile sunt pe un drum bun din acest punct de vedere.

Eu cred ca avem foarte multi jucatori. Din punctul meu de vedere, toti jucatorii de aici pot face fata meciurilor care urmeaza. Nu as mai avea nevoie de jucatori", a spus Mihai Teja.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Sprijin de la stat pentru fermele care angajează tineri. Student: ”Pentru început cer 3.000 de lei”
BRAT