A murit „Eternul Derby”? Dănuț Lupu: „Dinamoviștii și steliștii au dispărut în 2000!”

Danut Lupu Dinamo Liga 1 Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 17:21
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 17:24

Dănuț Lupu este de părere că în momentul de față rivalitatea dintre Dinamo și Steaua a dispărut. Fotbaliștii de astăzi fiind preocupați mai mult de partea financiară decât de fotbal.

Fostul dinamovist a vorbit și despre posibila sosire a lui Răducioiu la Dinamo, însă s-a rezervat doar la a spune că îi urează baftă acestuia.

Lupu a mai subliniat că Dinamo s-a bazat „de-a lungul anilor pe atâția dinamoviști pe care nu i-a interesat de Dinamo”.

„Am ajuns la vârsta în care mi-am dat seama că dacă spui un lucru îți sare toată lumea în cap. Îi urez multă baftă lui Florin (Răducioiu), dacă va ajunge la o înțelegere, dar eu spun că puteau să fie mulți alții în locul lui.

Fiecare trage pe turta lui. Eu spun că la Dinamo, de-a lungul anilor, au fost atâția dinamoviști pe care nu i-a interesat de Dinamo, iar aici închid subiectul.

Eu rămân la părerea că dinamoviștii și steliștii - aici să nu se supere nici Danciu pe mine - din 2000 încoace au dispărut. Fiecare e interesat de buzunarul lui, se gândește la el. Nu mai e cum era odată: 'Bă, am jucat la Dinamo, nici mort nu mă duc la Steaua' sau 'Sunt dinamovist, mor pentru Dinamo'. În ziua de azi, lumea e schimbătoare. Fiecare se uită la buzunarul lui și în ograda lui”, a spus Dănuț Lupu, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!