McGregor si-a recunoscut vina si a primit pedeapsa! Decizia de ultima ora a fost anuntata de judecator

McGregor si-a recunoscut vina si a primit pedeapsa! Decizia de ultima ora a fost anuntata de judecator

Joi 29 Noiembrie 2018, 12:31

Conor McGregor va fi pieton pentru 6 luni.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Conor McGregor si-a recunoscut vina in fata unui tribunal din Germania pentru condus cu viteza excesiva. Instanta de judecata i-a suspendat permisul pe un termen de 6 luni si l-a amendat cu 1.000 euro pentru condus cu 154 km/h intr-o zona cu limita de viteza de 100 km/h din apropierea orasului Kiel.

Judecatorul Desmond Zaidan a declarat: ''Viteza ucide si asta o face sa fie periculoasa. Atunci cand depasesti viteza, consecintele sunt catastrofale pentru viata umana. Din pacate, am pierdut multe vieti pe drumurile noastre din cauza vitezei'.'

Luptatorul irlandez va plati lejer aceasta amenda. El a castigat din ultimul meci in care a fost distrus de Khabib Nurmagomedov 50 milioane de dolari, cu toate ca a fost invins in repriza a patra si dominat total.

Irlandezul va fi pasager in TIR-ul care ii promoveaza propria lui bautura de whiskey ,,PROPER TWELVE''.

Dupa meciul cu Eddie Alvarez din noiembrie 2016 in care a devenit primul luptator din istorie campion in doua categorii de greutate in U.F.C, McGregor si-a facut propria companie, McGregorSport&Entertainment si-a participat in ''Meciul Secolului'' contra lui Floyd Mayweather Jr, meci care l-a imbogatit cu 180 de milioane de euro.VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT