"Portarul ăsta este un porc cu pulover!" Jigniri grave aduse jucătoarei Braziliei după meciul de la Jocurile Olimpice

Brazilia barbara Jocurile Olimpice tarile de jos Jocurile Olimpice "Portarul ăsta este un porc cu pulover!" Jigniri grave aduse jucătoarei Braziliei după meciul de la Jocurile Olimpice
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 09:31
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 10:13

Goalkeeperul Braziliei a fost subiectul principal din meciul Brazilia - Țările de Jos, 3-3. 

La fotbal feminin, Brazilia și Țările de Jos au remizat, 3-3, în al doilea meci al Grupei F de la Jocurile Olimpice. Jocul spectaculos oferit de jucătoarele celor două echipe a fost întrecut doar de comentariul analistului Johan Derksen. La finalul meciului, neerlandezul a avut cuvinte dure despre forma fizică a portarului Braziliei.

"Acest portar este supraponderal, nu!? E un porc cu pulover. Este o batjocoră totală pentru echipa braziliană. De fapt, nu a apărat nicio minge decentă!", a declarat jurnalistul pentru postul de televiziune De Oranjezomer. 

  • Portarul ăsta este un porc cu pulover! Jigniri grave aduse jucătoarei Braziliei după meciul de la Jocurile Olimpice

Derksen și-a exprimat părerea și despre fotbalul feminin, pe care nu îl vede deloc atractiv, dar cu toate acestea, a ținut să aprecieze evoluția naționalei sale, pe care a vazut-o superioară Braziliei.  

"Îmi plac alte sporturi feminine, cum ar fi handbalul și ciclismul, mult mai mult decât fotbalul. Fotbalul feminin nu este deloc distractiv, dar Țările de Jos a jucat foarte bine, mai bine decât Brazilia", a precizat analistul. 

Ajunsă la 33 de ani, Barbara Micheline do Monte Barbosa este o jucătoare profesionistă de fotbal care evoluează pentru clubul Kindermann, din Santa Catarina. De-a lungul carierei a jucat pentru cluburi din Italia, Suedia și Germania. Pentru naționala Braziliei a adunat peste 40 de selecții, iar Olimpiada de la Tokyo este a patra ediție la care participă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!