Brazilia barbara Jocurile Olimpice tarile de jos Jocurile Olimpice

"Portarul ăsta este un porc cu pulover!" Jigniri grave aduse jucătoarei Braziliei după meciul de la Jocurile Olimpice

Goalkeeperul Braziliei a fost subiectul principal din meciul Brazilia - Țările de Jos, 3-3. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 09:31
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 10:13

La fotbal feminin, Brazilia și Țările de Jos au remizat, 3-3, în al doilea meci al Grupei F de la Jocurile Olimpice. Jocul spectaculos oferit de jucătoarele celor două echipe a fost întrecut doar de comentariul analistului Johan Derksen. La finalul meciului, neerlandezul a avut cuvinte dure despre forma fizică a portarului Braziliei.

"Acest portar este supraponderal, nu!? E un porc cu pulover. Este o batjocoră totală pentru echipa braziliană. De fapt, nu a apărat nicio minge decentă!", a declarat jurnalistul pentru postul de televiziune De Oranjezomer. 

  • Portarul ăsta este un porc cu pulover! Jigniri grave aduse jucătoarei Braziliei după meciul de la Jocurile Olimpice

Derksen și-a exprimat părerea și despre fotbalul feminin, pe care nu îl vede deloc atractiv, dar cu toate acestea, a ținut să aprecieze evoluția naționalei sale, pe care a vazut-o superioară Braziliei.  

"Îmi plac alte sporturi feminine, cum ar fi handbalul și ciclismul, mult mai mult decât fotbalul. Fotbalul feminin nu este deloc distractiv, dar Țările de Jos a jucat foarte bine, mai bine decât Brazilia", a precizat analistul. 

Ajunsă la 33 de ani, Barbara Micheline do Monte Barbosa este o jucătoare profesionistă de fotbal care evoluează pentru clubul Kindermann, din Santa Catarina. De-a lungul carierei a jucat pentru cluburi din Italia, Suedia și Germania. Pentru naționala Braziliei a adunat peste 40 de selecții, iar Olimpiada de la Tokyo este a patra ediție la care participă.

Modifică setările cookies