Zlatan Ibrahimovic intinereste pe zi ce trece! Postarea care face acum inconjurul lumii: moment istoric pentru suedez in ultima partida a lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic intinereste pe zi ce trece! Postarea care face acum inconjurul lumii: moment istoric pentru suedez in ultima partida a lui AC Milan

Zlatan implineste 40 de ani in 2021, insa continua sa joace la cel mai inalt nivel.

Revenit dupa accidentare, Zlatan Ibrahimovic a fost introdus de Stefano Pioli in teren in ultimele minute ale duelului AC Milan 2-0 Torino.

In minutul 85, antrenorul Milanului facea o dubla schimbare, iar cei care urmau sa faca pasul in teren erau Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) si Daniel Maldini (19 ani).

Pe internet au inceput imediat sa circule imagini cu Ibrahimovic intr-un duelul in care l-a infruntat pe tatal lui Daniele, mult mai celebrul Paolo Maldini (52 de ani).

Pe 15 septembrie 2003, la doar 21 de ani, Zlatan era titular intr-un AC Milan - Ajax. Ibrahimovic evolua in acea vreme pentru Ajax si il avea in fata pe unul dintre cei mai mari fundasi din istorie, Paolo Maldini, care a jucat nu mai putin de 24 de ani in tricoul lui AC Milan si care a reusit sa castige de cinci ori Champions League si de sapte ori titlul in Italia.

Pe 9 ianuarie 2021, Zlatan, la 39 de ani, a fost trimis in teren impreuna cu Daniele Maldini, care a bifat a 11-a aparitie in tricoul Milanului la doar 19 ani.

"Zlatan chiar este Benjamin Button", au scris fanii pe Twitter.

10 goluri a marcat Zlatan Ibrahimovic in acest sezon de Serie A.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Schimbări pentru cei care vin în România din țările aflate pe lista de risc epidemiologic
BRAT
Modifică setările cookies