Ronaldo, ATAC la Sarri din cantonamentul nationalei: "Va dau o stire! Capitanul nu este bine, este foarte bine!" Ce a spus selectionerul Portugaliei

Ronaldo, ATAC la Sarri din cantonamentul nationalei: "Va dau o stire! Capitanul nu este bine, este foarte bine!" Ce a spus selectionerul Portugaliei

Cristiano Ronaldo a ajuns in Portugalia pentru meciurile echipei nationale.

Conflictul dintre Maurizio Sarri si Cristiano Ronaldo a fost capul de afis al ultimelor zile. Dupa ce starul portughez a fost schimbat in minutul 55 al meciului de duminica cu AC Milan s-a creat o adevarata isterie.

Ronaldo a ajuns in Portugalia pentru meciurile echipei nationale, dar nu a uitat ca Sarri l-a schimbat in ultimele doua meciuri.

"Va dau o stire pentru prima pagina din toate ziarele nationale: Capitanul nu este bine, este foarte bine! Echilibrul este cel mai important. Si acum vorbiti cu alti jucatori", a declarat portughezul, facand aluzie la declaratiile lui Sarri in care spunea ca Ronaldo are niste probleme fizice.

Maurizio Sarri a declarat la finalul meciului cu AC Milan ca Ronaldo a acuzat dureri la genuchi: "In ultima luna el a avut o problema la genunchi, s-a lovit la un antrenament si a suferit o accidentare la ligamentele colaterale", spunea antrenorul lui Juventus.

Fernando Santos, selectionerul Portugaliei: "Este bine si va juca!"

Selectionerul Portugaliei a facut si el o scurta declaratie pe acest subiect si a tinut sa precizeze ca Ronaldo este in regula si va juca:

"Toata lumea vorbeste despre Cristiano Ronaldo, pentru ca este cel mai bun din lume. Cristiano este aici, este convocat, este bine si va juca!", a spus Fernando Santos.

Portugalia se lupta pentru un loc la EURO 2020 si va juca acasa impotriva celor de la Lituania in aceasta seara si in deplasare la Luxemburg pe 17 noiembrie.

CLASAMAENTUL IN GRUPA PORTUGALIEI

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Record de contaminări cu Covid-19 în SUA. Americanii nu vor să poarte măști
BRAT