Mircea Lucescu intervine in scandalul cu CR7 care a aprins Italia! "Am patit-o si eu cu un alt Ronaldo: Il Fenomeno!"

Mircea Lucescu intervine in scandalul cu CR7 care a aprins Italia! "Am patit-o si eu cu un alt Ronaldo: Il Fenomeno!"

Relatia dintre Ronaldo si Maurizio Sarri scartaie din ce in ce mai tare.

Mircea Lucescu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati antrenori romani a vorbit despre incidentul petrecut intre Cristiano Ronaldo si Maurizio Sarri in timpul partidei cu AC Milan. 

Portughezul a facut un joc slab in meciul cu Milan si a fost inlocuit in minutul 55. Ronaldo a iesit extrem de nervos din teren si i-a facut un semn sugestiv, cu mana, antrenorului. Cristiano n-a stat sa primeasca explicatii sau sa discute cu Sarri. Atacantul s-a dus direct la vestiare si a plecat de la stadion inainte ca meciul sa se termine.

In locul lui Ronaldo a intrat Dybala, care a reusit sa marcheze golul victoriei in minutul 77.

Mircea Lucescu a apreciat atitudinea pe care a avut-o Maurizio Sarri dupa acest incident si si-a amintit ca a patit si el un lucru similar cu un alt Ronaldo, cu starul brazilian.

"Maurizio s-a purtat impecabil atat in timpul meciului, cat si dupa aceea, spunand ca e minunat ca un jucator de 34 de ani care a castigat totul inca se supara pentru ca e inlocuit. Ceea ce s-a intamplat in timpul meciului cu Milan mi-a adus aminte de un incident similar pe care l-am trait la Inter cu un alt Ronaldo, Il Fenomeno", a declarat Mircea Lucescu pentru JuveNews. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui pacient cu Covid-19: „Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze”
BRAT