Prezentator TV din Italia, DAT AFARA in urma unor remarci rasiste despre Lukaku: "Scapi de el doar daca ii dai banane sa manance!" 

Prezentator TV din Italia, DAT AFARA in urma unor remarci rasiste despre Lukaku: "Scapi de el doar daca ii dai banane sa manance!" 

Aventura lui Lukaku in Serie A nu este asa cum spera atacantul belgian. 

Adus de la Manchester United de Inter pentru 65 de milioane de euro, Romelu Lukaku s-a lovit de rasismul din fotbalul italian. Dupa ce fanii lui Cagliarii au imitat sunete de maimute inainte ca atacantul sa inscrie din penalty, un prezentator de la celebra emisiune Top Cal

"Nu vad un jucator ca Lukaku intr-o echipa din Italia. E unul dintre cei mai puternici si il plac mult, e cel putin de doua ori mai puternica decat Zapata de la Atalanta. Acesti jucatori au mai multe decat altii, sunt baieti care dau goluri si trag echipa dupa ei. Daca ajungi 1 contra 1 cu el esti mort, cazi la pamant. Singurul mod de a-l depasi e sa-i dai banane sa manance", a spus prezentatorul Luciano Passirani.

Passirani si-a cerut scuze apoi, insa directorul postului. Fabio Ravezzani a anuntat ca prezentatorul a fost dat afara. "Speram sa nu mai existe incidente rasiste in fotbalul italian", a anuntat el. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

BEI finanţează cu 190 de milioane de euro firmele româneşti cele mai afectate de Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies