Nu este nicio gluma: Lazio l-a transferat pe Mussolini! :) Stranepotul liderului fascist joaca pentru echipa U18 a clubului italian

Lazio Benito Mussolini Romano Floriani Mussolini Serie A Italia Nu este nicio gluma: Lazio l-a transferat pe Mussolini! Stranepotul liderului fascist joaca pentru echipa U18 a clubului italian
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Februarie 2021, 16:49
Data actualizarii: Miercuri 03 Februarie 2021, 16:55

Clubul din capitala Italiei l-a transferat pe Romano Floriani Mussolini pentru echipa de tineret.

Stranepotul liderului Italiei fasciste Benito Mussolini a facut parte din echipa U23 a lui Lazio in ultimele meciuri. Potrivit Sky Sports, fundasul dreapta de numai 18 ani a fost inclus in lotul echipei 'Primavera' a lui Lazio la ultimele doua meciuri, inclusiv la infrangerea de sambata contra lui Juventus, scor 0-2.

El nu a bifat insa niciun minut pentru echipa U23 in aceste meciuri. In schimb, Mussolini a debutat pentru echipa U18 a clubului, echipa antrenata de fostul mare atacant al lui Lazio Tommaso Rocchi.

Conform sursei citate, Floriani este fiul nepoatei lui Benito Mussolini Alessandra, politician italian, vedeta TV si fost membru al Parlamentului European.

"Aici la Lazio sunt judecat doar pentru jocul meu si nu pentru ca numele meu e Mussolini. Sper ca intr-o zi sa imi fac debutul pentru Primavera", a declarat Romano Floriani Mussolini pentru Il Messaggero.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!