Decizie suprinzatoare a Comisiei de Arbitri din Italia in cazul lui Ibrahimovic! Cat va fi suspendat si ce s-a intamplat cu arbitrul

Decizie suprinzatoare a Comisiei de Arbitri din Italia in cazul lui Ibrahimovic! Cat va fi suspendat si ce s-a intamplat cu arbitrul

Zlatan Ibrahimovic a fost eliminat in victoria obtinuta de AC Milan, 3-1, pe terenul celor de la Parma.

Potrivit Calcio Mercato, Fabio Maresca nu va mai fi lasat sa arbitreze urmatoarele partide ale formatiei milaneze. Comisia Centrala a Arbitrilor din Italia nu a vazut cu ochi buni decizia centralului Fabio Maresca de a-l elimina pe Zlatan Ibrahimovic din partida cu Parma, incheiata cu victoria milanezilor, scor 3-1.

La scorul de 2-0 in favoarea lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic i-a adresat cateva cuvinte arbitrului Fabio Maresca, iar centralul nu a ezitat sa ii arate direct cartonasul rosu atacantului suedez. Forul arbitrilor din Italia a analizat situatia si au ajuns la concluzia ca suedezul nu ar fi trebuit sa fie eliminat. Se pare ca si capitanul lui AC Milan, Gianluigi Donnarumma, s-a plans de arbitrajul lui Maresca si i s-ar fi adresat in timpul partidei "Maresca, noi trebuie sa fim intotdeauna protagonistii".

Astfel, Comisia Centrala a Arbitrilor ar fi ajuns la decizia de a-i interzice oficialului sa arbitreze urmatoarele partide ale lui AC Milan. Cu toate acestea, in ciuda inocentei sale, suedezul va rata urmatorul meci al lui AC Milan, pentru ca, in raportul oficial, Maresca a notat ce a inteles ca i-ar fi spus Ibrahimovic.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies