Ce sa nu-i dai cadou unui fan Napoli? Un tricou al marii rivale, Juventus! Tatal nu a "gustat" gluma facuta de fiica sa. Imagini senzationale

Ce sa nu-i dai cadou unui fan Napoli? Un tricou al marii rivale, Juventus! Tatal nu a "gustat" gluma facuta de fiica sa. Imagini senzationale

Pasiunea italienilor pentru fotbal este bine cunoscuta.

Rivalitatile din fotbalul italian sunt multe si bine cunoscute, insa pentru cei din Napoli exista o echipa pe care nu au cum sa o suporte, indiferent de circumstante. Juventus, cea mai iubita formatia din Italia, insa in acelasi timp si cea mai urata, este cosmarul oricarui fan napoletan, asta si din cauza bataliilor pe care cele doua cluburi le-au dat in ultimii ani pentru titlu.

Dupa ce duminica a fost ziua tatalui la nivel mondial, o fata din Napoli s-a gandit sa ii ofere tatalui ei un cadou inedit, stiind ca reactia acestuia va fi pe masura. Zis si facut, iar intr-o punga, acesta a descoperit cu stupoare ca se afla un tricou de-al lui Juventus, formatie care din reactie pe care a avut-o nu o are deloc la inima.

Cei doi s-au impacat, insa, dupa ce fata i-a oferit cadoul care i-a placut tatalui, un tricou cu formatia locala si preferata acestuia, Napoli. Gluma tinerei a fost gustata de oamenii de pe retele de socializare, iar ironiile si comentariile amuzante nu au lipsit, lumea spunand ca nu e de joaca cu fanii echipei de langa Vezuviu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies