Italia

Il face invidios si pe Ronaldo! Buffon a facut ANUNTUL: pana la ce varsta vrea sa apere legendarul portar! Ce a spus despre carantina

Portarul lui Juventus este unul dintre cei mai varstnici jucatori activi, la 43 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Martie 2021, 14:49
Data actualizarii: Miercuri 03 Martie 2021, 15:21

Italianul nu se gandeste insa sa atarne ghetele in cui la finalul sezonului si anunta pana cand vrea sa mai apere. "Uite, sunt sincer, mi-am setat un termen maxim, pana in iunie 2023. Acela ar fi maximul, mai mult de atat nu se poate, dar as putea sa ma opresc si peste patru luni", a spus Buffon, pentru The Guardian.

Portarul a vorbit despre experienta din pandemie, cand nu se juca si a putut sa stea acasa si sa simta cum ar fi o posibila retragere. "Prima luna de lockdown a fost foarte frumoasa pentru mine. La inceput, pandemia mi-a permis sa am timp pe care sa mi-l dedic mie. E ceva ce nu mi s-a mai intamplat in intreaga viata.

  • Buffon vrea sa-l faca invidios pe Cristiano Ronaldo? Pana la ce varsta vrea sa apere legendarul portar si ce a spus despre lockdown

Am putut sa stau toata ziua cu sotia, cu copiii. Am reusit sa ma dedic hobby-urilor mele, am putut sa citesc, sa fac lucrurile care imi plac. A fost o perioada frumoasa, la care nu ma gandeam vreodata, si am profitat de ea. Apoi a devenit dificil, ma gandeam din ce in ce mai mult la lucrurile prin care trec alti oameni", a mai spus Buffon.

Crescut de Parma, jucatorul a mai evoluat doar pentru Juventus si PSG in cariera, insa la Paris a stat doar un an. La Juventus a strans 681 de meciuri in cele 20 de sezoane, perioada in care a castigat si 10 titluri de Serie A, 5 Cupe si 7 Supercupe ale Italiei.

Modifică setările cookies