FOTO All Star Game pe scenă la tragerea la sorți pentru EURO 2024. Cine sunt vedetele de la ceremonia transmisă LIVE pe Pro TV și VOYO, de la 19:00

EURO 2024 All Star Game Gianluigi Buffon tragere la sorti EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 16:15
Data actualizarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 16:23

Tragerea la sorți pentru EURO 2024 e transmisă în direct azi, de la 19:00, pe Pro TV și VOYO. 

Pe parcursul ceremoniei și la începutul evenimentului va cânta tenorul Jonask Kaufman și vor susține reprezentații violonistul David Garrett, Orchestra națională a Germaniei, Orchestra națională de jazz și un cor de tineri.

All Star Game pe scenă la tragerea la sorți pentru EURO 2024. Cine sunt vedetele de la ceremonia transmisă LIVE pe Pro TV și VOYO, de la 19:00

Vor fi invitați pe scenă la tragere: Gianluigi Buffon, Charisteas, Brian Laudrup, Khedira, David Silva, Matuidi, Rosicky, McManaman, Sneijder și Ricardo Quaresma. Fostul mare portar italian Gianluigi Buffon, campion european, va aduce pe scenă trofeul. Sala din Hamburg în care va avea loc evenimentul are 2.100 de locuri, iar organizatorii au fost nevoiți să reducă numărul, pentru siguranță, la 860 de locuri. 

Selecționerul Franței, Didier Deschamps, nu va fi prezent la tragerea la sorți din Hamburg. Campion mondial și european, fostul căpitan de la Marseille are probleme de sănătătate. 

Tragerea la sorți începe la 19:20 (ora României), iar până la ora 21:00 se va afla și ordinea meciurilor și ora de disputare.

Urnele de la tragerea la sorți de la Hamburg

Urna 1: Germania (gazdă), Portugalia, Franța, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2: Ungaria, Turcia, ROMÂNIA, Danemarca, Albania, Austria

Urna 3: Țările de Jos, Scoția, Croația, Slovenia, Slovacia, Cehia

Urna 4: Italia, Serbia, Elveția, Câștigătoare Play-off A, Câștigătoare Play-off B, Câștigătoare Play-off C

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!