Le-a marcat goluri, iar acum le da de baut! :) Un brand cunoscut de bere le-a facut cinste tuturor portarilor pe care Messi i-a intalnit! Cum au reactionat Buffon si Oblak

Messi a inscris miercuri seara cel de-al 644-lea gol pentru Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2020, 17:11
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2020, 21:48

Argentinianul a reusit prin golul marcat contra celor de la Valladolid sa-l depaseasca pe legendarul Pele, care avea 643 de goluri inscrise pentru Santos. Budweiser este unul dintre brandurile care sponsorizeaza La Liga si care de asemenea acorda la fiecare partida premiul pentru cel mai bun jucator. 

Firma de bauturi alcoolice a hotarat sa celebreze intr-un mod special faptul ca Messi a intrat in istorie, iar compania le-a trimis sticle de bere personalizate tuturor portarilor care l-au intalnit pe Messi. 

Printre ei se numara legende precum Buffon sau Casillas, dar si portari de la echipe mari precum Oblak sau Kepa. Fotbalistii au decis sa se pozeze cu "premiul" pe care l-au primit, iar pozele au ajuns virale pe retelele de socializare.

Compania a trimis 644 de sticle speciale de bere catre 160 de portari pe care Messi i-a invins. Portarul Diego Alves a fost cel mai "cinstit" dintre toti, primind 19 sticle de bere, in timp ce legenda Iker Casillas a primit 17 sticle :). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies